20 märts 2020

"Katame lauad! Gavercatid Saara ja Ronja läksid päriskoju!"

"Kassid on muidugi väga armsad, aga küll on hea, et nad minema lähevad! Ma saan oma toa tagasi! Juhhei ja seal tuleb nüüd ka remonti teha, sest kiisud lõhkusid kõik ära! Hurraaa!", rõõmustab tilluke hoiukodu perenaine kogu südamest.

"Me ei kavatsegi siit ära minna!", poevad just-just hoiukoduga harjuma hakanud ükssilmad ja poevad peitu. "Ärge jamage noh! Siin on nii äge olla!"
Neid toetab tilluke koerake, kes vähemalt oma arust oli kõige suurem kasside eest hoolitseja.

"Ma ei lase teid siit väravast välja! Ärge kujutage üldse ette! Ma pole neid kordagi taga ajada ega hammustada saanud! See rikub Euroopa koerte õiguste konventsiooni!"

"Ei hakka neid lahutama! Nad niigi palju kannatanud juba selles elus!", otsustas hiljuti oma kalli kiisu kaotanud Janika. "Loodame, et neil meie juures meeldib? Oi, küll nüüd laps alles rõõmustab kui koju tuleb. Ära muretse, armastusest nad meie majas kunagi puudust tundma ei pea!"


Rõõmustamiseks on põhjust igal juhul kuhjaga. Loomapäästegrupp tänab Ülle Jalukse peret ja tunneb südamest kaasa segi keeratud toa pärast kaasa. Heategu sai sedapuhku korralikult ää karistatud. Na-na-naaa!

Kuidas Ronjal ja Saaral läheb ja kuidas nad uues kohas kohanevad? Küll ma teile teada annan ja sestap tasub loomasõpradel mu blogil ikka pilk peal hoida.

Seotud lugu: Gavercatid Saara ja Ronja igatsevad kodu