04 mai 2016

"Ettevaatust autojuhid! Käes on aasta ohtlikum periood!"

Ilmad on soojad ja mõistagi tähendab see massilist seelikute lühenemist ning lõhenemist. Ähh, enda moorgi vaatamata kõrgele eale täitsa segi läinud – mukib end aga üles ja mini selga. Ma pean nüüd nagu mingi ülesöönud kotipoiss ta kõrval tammuma. Tegelikult ta oma viga – ise mind nuumab.

Ja viisin siis memme tööle ja sõidan tagasi kui korraga märkan üht daamet seal trotuaaril napis riietuses hõljumas. No kurat, dekoltee lõppes põlvede juures ja niigi olematu seelikulõhik ulatus tiivanukkide alla! Tee või tina, aga just täpselt nii oli!



Kui mina nii ringi käiks, siis näidatakse kohe näpuga: „Näe LIPUTAJA läheb! Appi-appi liputaja!!“ Ja kohe ongi pollarid kohal ning kinnimajja minek! See on kindel. Aga see maailma kõiki pilke endale kerjav olevus võib käia praktiliselt alasti ja kedagi ei häiri?

No teate ja häirib ikka küll! Autojuhte häirib eriti! Tänagi oli näha kuidas kõik vennikesed, keeled ripakil, jäid temakest jõllitama. Mis pagana liiklusohutusest me üleüldse räägime kui sellist käitumist ja riietumisstiili tolereerime? Ja kus on nende poolapaljaste näitsikute, tulevaste emade ja vanaemade kohusetunne? Ei ole olemaski, seda ma ütlen teile. Nad justkui nimme sooviksid, et mõni vennike hunnikusse sõidaks! Aga mis siis kui samal hetkel on kõnniteel pisikesed lapsed või vanurid?

Ei-ei, sellistele asjadele ei tohi läbi sõrmede vaadata ja kus on politsei silmad? Loomulikult sealsamas seelikusaba all! See käib muide ka naispollarite kohta ja ei ühtki trahvi! Palju õnne ja üritame ikka kuidagi selles kevadhulluses ellu jääda. Eks ole?

Ja härrad „pole-ammu-võõrast-rinda-näinud“ – hoidke ikka pilk sõiduteel, muidu võibki see siresäär ja prinkis pepu just viimaseks asjaks jääda, mida te siin maamunal nägite! Mina olen teid igatahes hoiatanud!