29 mai 2016

"Appikene, Mia oli telekas!"

DSC_0028 (2)Mia kuldne kuulsusesära ulatub juba seitsme maa ja mere taha ning mõistagi tahavad selle paistel end soojendada ka kohalikud teletegijad. Ja Mial on mida rääkida. Näiteks on Mial väga hinge peal palava ilma tõttu aknast alla kukkuvad kassid – olen Loomade Kiirabikliinikus pea igapäevane külaline ja iga jummala päev on sinna ka taolisi õnnetukesi toodud – eile viiendalt korruselt kukkunud kiisu. Üleeile kukkus kõuts ka jälle alla ning põis läks lõhki. Ilmselt oli põis täis ja sellest ka siis veidi suurem plahvatus sääl organismuse sees. Olgu kohe öeldud, et ravi nad said ja ellu nad jäid.




Mia manitseb teid veel aknaid kodunt minnes mitte tuulutusasendisse jätma, sest sinna vahele pikalt kinni jäänud kiisud on enamasti hukule määratud. Aga vaadake ise üle, oma silm olevat kuningas ja Mia etteaste on saate viimane ehk algab 21.04 pealt

Hannula on sedapuhku hää ja hariva saate kokku lõiganud. Olete kuulnud väljendit, et „vihasta end või emaseks?“ Kaladeriigis täitsa nii on ja isaskalad muutuvad emasteks tänu sellele, et naised kasutavad rasestumisvastaseid hormoone. Ei usu? Aga vaadake ise üle! Kala- ja mereuurija Kai tegi kõik puust ja punaselt ette ning mina sain küll veidi targemaks. Küllap saate teiegi!

Veel oli saates juttu, et Eesti riigi valitsejad tahavad teha uut fosforiidiuuringut, aga ühe varasemalt tehtud väga põhjaliku uuringu proovid vedelevad kasutult ladudes ja neid ei saavat uurida kuna ei pääsetavat ligi. Napakad! Leiutage ruumi juurde ja tehke ladu korda ning uurige palju tahate!

Nii, et looduse- ja loomasõpradel tasub vaadata. Kaadri taga ikka sju juhtub ja näiteks Riina Reiman ei saanud intervjuu tegemise ajal pilku ära mu aina paisuvalt seksikalt kõhult ja seetõttu hakkasin lausa punastama ning kokutama. Aga rääkisin ta bossile sellest igat meest solvavast ja ahistavast seksuaalsest rünnakust ja Tom lausus, et kui reporter samamoodi jätkab, siis ta lõpetab Komeedi kohvikus nõudepesijana.

Õnneks vaataja ei saa sellest tühjagi aru ja saade tuli välja igati hariv ja asjalik. Visake pilk peale ja aitäh tegijatele.

28.05.2016 eetris olnud sadet vaata siit: http://www.tallinnatv.eu/index.php/saated-sarjad/elusaated/keskkonnanaedal