09 juuni 2022

"Märksõnad"

On mul mingid märksõnad, mis jäävad meelde, sest tahan neid teigega jagada. Vaevalt, et need teid väga kotivad, aga mulle vähemalt läksid sel ajahetkel korda - mootorsaan, põhjapõdrad, Nordkapp jne.

Eile kõllas Reimo, et tead, mida ekspress sinust kirjutas. Vastasin, et ei huvita. Seisukoht on ühene - tuttav või mitte, aga kui teed loomale liiga, siis arvesta tagajärgedega. Punkt. Kõik teavad ja mu tutvusringis pole kedagi, kes endast nõrgematega halvasti ringi käiks.

Ja nüüd tänase loo juurde. Helistas mulle Karin. Hea inimene, kes loomadest väga hoolib. Ehk isegi liiga palju ja kurdab, et tema koer hingeldab ja käitub veidralt. Viis kliinikusse. Ajan neid raamatupidajaga alalõpmata segi, sest perenimi on sama, aga eesnimi ühe tähega erineb.

"Vaene Katrin, kes mo miljarditehinguid ära peidab ja minust vaese roti teeb."

Karinile aga vastasin, et mul oli sarnane juhtum - hingeldab, kiunatab ja on muidu ärevil. Temperatuur ka püsti. Viisin EMO-sse, aga sealt öeldi, et seksi ajal on see igati normaalne.

Karin arvas, et olen aastate möödudes ikka sama loll. Eksnaine, kes tunneb mind aastakümneid, arvab samuti, et debiilik. Jäägu siis nii.