01 november 2020

"Assamalla õudustelaut"

Aasta 2020. Loomapidamine Eesti moodi. Lehmad ja vasikad elusad ja surnud läbisegi. Sitta kuni silmini. Paljude puhul võiks väita, et korralikku toitu pole nad ammu näinud.

"Appi-appi! Teatage VTA-sse! Nemad on lehmade sõbrad ja kontrollivad! Seadus käseb", hüüab hüsteeriline loomasõber.


"Sitta ma teatan, sest VTA kontrollijatädi elab samas külas ja on tõenäoliselt kõigega kursis. Lähen hoopis kirikusse ja kaeban Jumalale. Sellest on rohkem kasu"


Just taoline pilt täna Metsloomaühingu Leed ja Loomapäästegängi Erkot ühes Eestimaa laudas vastu võttis. Karm, nõme ja vihatekitav. Ei hakka topeltlugusid tegema ja Kristi Loomakaitse Liidust kirjutab sellest ise pikemalt koos nimede ja muu vajalikuga. Sestap jälgige sedapuhku nende lehte.

Kas seda kuradi neetud loomavihkajate soosijate punti, kes kogunevad ühisnimetaja VTA alla ei võiks laiali saata? Või maha lasta või vöhemalt Siberise saata? Kaua võib ja peab seda farmiloomade piinamist ja mõnitamist taluma? AITAB!

"Vähe närvi ajavad need kuradi reklaamid, kus puhas vissi ja lapsuke piimaklaasiga ostma kutsuvad! Pärsielu on ikka midagi muud!"

Head isu sõbrad! Võtke pühapäevase koogi ja moosi kõrvale ikka klaasike Eestimaa lehmade kvaliteetset piima. Ampsake kõrvale veiselihaamps, mis suure "armu ja hoolivusega" kasvatatud ja olge õnnelikud, et lehmana ei sündinud!