01 november 2020

"Halloo-viin"

Eile kammisid gängi Lõuna-Eesti naiskad end segi ja lippasid mööda Tartu linna ringi karjudes hallo-viin. Tegelikult nad seda ei teinud vaid kogunesid hoopis seetõttu, et halloweeni ajal kõik mustad kassid kokku korjata, et need tartlastele liiga ei teeks. 


Teatavasti muutuvad mustad kassid just sel ööl eriti metsikuteks ja otsivad ohvriteks eelkõige väikeseid lapsi, rasedaid naisi, vanainimesi ja invaliide. Ise liitusin ka kassiotsingutega ja õhtuks oli mul püügipuuris Carmen Kass ja tema kauge sugulane Varje Kass. Asi seegi - nad ka ohtlikud tegelikult, eriti meestele.



Veel tegelikumalt jõudis lõpuks Tartumaale kauaoodatud oma päästekaubik. Seni seal ajutiselt ringi vuranud aparaat läheb remonti ja jätkab seejärel pealinnas või Harjus. Tartusse on planeeritud veel üks masin, aga esialgu pole veel juhti.


Lõuna-Eestis oleme me tegelikult üsna äpud - Võru-, Põlva-, Jõgevamaa on üldse katmata ja seal me loomi päästa ei saa. Ka Tartus rahmeldab peaasjalikult Katre Kangur ihuüksi. See olukord võiks ja peaks muutuma. Kui sa hoolid loomadest ja su era- ning tööelu võimaldavad operatiivselt reageerida, siis anna endast teada!