17 mai 2019

"Saage tuttavaks - loomapäästja Thor"

Jätkan Loomapäästegängi meeste tutvustamist. Kaua ma ikka üksi piki päid ja jalgu saan? Kiruge ikka teisi ka ja täna saagegi tuttavaks Veiksiga, kes peidab end varjunime Thor taha. Tema elulugu on aga üksjagu puhtam kui minu omaga võrrelda ja kirumiseks nagu väga põhjust polegi.

Mees suur kui karu. Panin talle gängi kõige suurema t-särgi selga. Oli nagu rinnahoidja. Vaja uus leida, 10 XL. Kellel on?

Venelaste poolt saksa vormis 1944 kinni püütud ja vangilaagrisse saadetud. Põgenes, tappes neli valvurit. Elas metsas kuuskümmend kaks aastat koos kobrastega ja toitus peamiselt lehtpuudest.



Nõukogude looduskaitsjad püüdsid kinni ja viisid nn "Vene Tarzani" Saraatovi linna uuringutele. Põgenes haiglast tappes neli teadlast ja arsti. Kaks viimast sõi ära. Seejärel kadus mehemürakas nagu vits vette. Kahtlustati, et koprad varjavad, aga kinnitust see ei leidnud.


Uuesti kinni peetud Tallinnas, Kadrioru trammis piletita sõidu eest MUPO poolt 2014. Tappis neli mupokat, ühe neist sõi ära. Nii me teed ristusid ja Loomapäästegrupp võttis ta oma kaitsva tiiva alla ümberkasvatamisele.

Ja muutumine on olnud imeline. Täna mees nutab ja silitab loomi. Ei söö ära! Puid ka enam ei näri. Kuulab peamiselt Celine Dioni. Lemmikfilm on "Titanic".

Kui viimati, umbes neljasajandat korda vaatas, siis nuttis nii palju, et ta kaunis naine uppus voodis ära. Tuukrid otsisid kaks päeva enne kui surnukeha leidsid. Süüdistati perevägivallas ja tahtlikus mõrvas. Sõi ühe tuukri ja kohtuniku ära. Nüüd on tagaotsitav. Kasvatas habeme. Vahetas nime ja tegi load ära.

Praegu juhib Tallinnas gängi ühte kaubikut ja päästab loomi. Enamasti käib ringi üleskeeratud käistega, kirves vööl. Häid inimesi ära ei söö. Loomapiinajatega on teised lood, aga meie pahaks ei pane. Ärge teie ka pange!