04 mai 2019

"Niitvälja kiisu vajab abi!"

Maria kirjutas ja lisas video ka:

"Tere Heiki,

märkasin kunagi Teie nime ühe abivajava looma postituse kommentaarides ja ehk oskate ka mind aidata. Sõitsin täna korraks läbi Niitväljalt ja nägin seal ühte kassi, kellel oli ilmselt käpp katki - üks esikäpp täitsa õhus ja ta isegi ei proovi toetuda.

Kahjuks ei saanud kassi ise kaasa võtta, aga kohalike käest sain teada, et see kass on kodutu. Äkki oskate öelda kelle poole pöörduma peaks? Nii kahju on kiisust!"



Mida ma oskan kosta? Täna mul pole kahjuks aega sinna tuuseldama minna, aga kui kohalikud ta vähemalt kinni püüaksid, siis järele minna ja arstile toimetada saaksin küll.

Taastusravi ajaks leiaksime hoiukodu, uut kodu otsiksime ka, aga kui seda ei tule, siis oleme sunnitud ta lihtsalt samasse tagasi viima, sest lihtsalt ei mahu enam!

Eile nimelt selgus, et 6 päästetud kiisut ja mõned koerad on juba üle poole aasta ikka hoiukodudes ja keegi neid ei taha. See tõstatab julma, aga praktilise küsimuse - milleks päästa kui neid loomi mitte kui kellegile vaja pole?

Nii, et head kohalikud Niitväljal - püüdke kiisu kinni ning andke sellest siis teada - 53 230 230

TÄIENDUS! Aitäh Erikule, kes kohe peale Facebooki postittust reageeris ja kiisuga tegeleb. Esialgu on lonkav hiirekuningas inimpelglik ja kätte end ei anna.