31 mai 2019

"Raha tuuakse lausa koju kätte!"

Reeglina ma sularaha väldin, et kuulujuttudele mitte põhjust anda. Teinekord tuuakse seda aga kohe hunnikus otse koju kätte. Kätlin Lauren-Sireli "Urri & Nurri" lemmikloomapoeketist pani püsti annetuste korjamise Loomapäästegrupi heaks oma tuttavate seas.Tulemus hämmastavad 470 eurot ületas kõiki ootusi-lootusi.

Kui mõni organisatsioon püüab end kergitada eelkõige teiste samalaadsete ühingute mahategemise ja kahtluste püstitamisega, siis teised keskenduvad sellele, milleks nad loodud on ehk loomade abistamisele. Taolised jäävadki inimestele silma ja mõistagi neid ka toetatakse.

Veel üks fännikiri Alen Allikult, mis saabus täna hommikul:



"Tere Heiki! Jälle üks tõestus oli eile koeraga Järvevanal, et sinu süsteem töötab hästi. Inimesed ei saa mõni kord nii kiiresti abi, kui teie tulite appi koerale, kes oli tõsises hädas.

Uskumatu lugu selle koeraga Tommiga, kuidas ta suutis päästa ennast lamades seal piirete vahel ja mitte joosta paanikas veel kord maanteele autode alla. Tark vana!!!

Siiralt tahame oma perega olla abiks sinu algatusele. Aga mis see võiks olla? Taskukohane rahaline abi meie perelt?Aidata sponsorluse leidmisega, kuigi see ei pruugi tuua vilja? Või tulla kuidagi appi sinu kiirabisse? Ühe sõnaga see, mida sa teed on väga vajalik! Väga tahame, Sind toetada, aga ei tea kuidas?"


Suured tänud kõikidele, kes Loomapäästegruppi usaldavad ja toetavad! Ilma teiete ei suudaks me aidata mitte ühtki lindu ega looma! Rokime aga üheskoos edasi.

Muide, samasugune tekst on ka meie fännitassil, mida saab soetada juba üsna mitmest kohast. Tõenäoliselt üsna varsti ka "Urri & Nurri " vahendusel.

"We will rock!
We will rock against cruelty and pain!
We will rock to save and protect animals!
Thanks for rockin' with us!"