06 mai 2019

"Head on täpselt sama palju kui halba!"

Veri, sitt, õnnetused, kannatused ja pisarad müüvad ning on pea iga uudistesaate esilood. Laibad, surmad, haigused on tegijad. 

Seda kõike on nii palju, et jääbki mulje, et elame maailmas, kus kõik on halvasti. Tegelikult on häid asju sama palju või rohkemgi, aga neid märgata ja need ei ületa uudiskünnist.

Seetõttu ma uudiseid ei jälgigi. Täitsa ausalt! Pärast aastate pikkust uudistetoimetusest töötamist, pole ma peale lahkumist ainsamatki saadet vaadanud.

Tegelikult pole ma üldse mitte ühtegi kodumaist sarja ega filmi näinud . Seepärast ma kohaliku eluga väga kursis polegi. Palun vabandust.


Ometigi on meie ümber üliväga palju lahedat ja toredat alustades inimestest ja lõpetades looduse ning heade tegudega. Selle nägemiseks on vaja vaid silmad avada. Ja seda ma teile soovingi - avage headusele silmad ja süda ning püüdke võimalikult vähe seal mürgises muredejões sumbata.

Ja siit tuleb järgmine lugu, mille liigitan toredate sekka.. Hiljuti oma armsa koera matnud vanapaar avas Tallinnas, Hiiul asuval koduõuel oravate ja siilide kohviku. Vaadake ise pilte ning laske stressil ja kurjusel minema aurata!