10 mai 2018

"184 naist päästetud! Esimene avalik tšakrate avamise päev oli üliedukas!"

Loodus ei salli tühja kohta ja nii kui mentor Mang kurjade inimeste tõttu pidi oma üllast missiooni vähendama, siis asusin kohe ise platsi. Hommikul postitasin Facebooki ettevaatliku kuulutuse:

"Avan (naiste) tšakraid Tallinna Raekoja platsil tööpäeviti 10.00 - 14.00

Tavaseanss 45.-
Süvendatud avamine koos tuti ja rindade silitamisega 70.-
Veel "süvendatum" seanss koos hilisema tšakrate sulgemise ja õnneliku lõpuga 150.-

Seoses suure nõudlusega vajalik eelregistreerimine. Astuge ligi!"

Ja naisi tuli! Sotsiaalmeedia on ikka vägev, aga ma poleks unes osanud ka ette näha, et Eesti naiste tšakrad niiiiii kinni on! Algus oli raske ja MUPO ajas meid Raekoja platsilt ära.
See muidugi kurvastas mind, sest vastupidiselt professor Mangile, ei aja ma asju salaja mingis linnakorteris vaid ikka ilmarahva silme all. Eks ikka selleks et välistada alusetuid ahistamissüüdistusi ja näidata, et tegu on puhtalt teadusliku sotsiaalmissiooniga, mitte mingi . Ajakirjanikud eesotsas Mihkel Kärmasega võiksid endale ikka asjad selgeks teha enne kui lahmima kukuvad - tšakrate avamiseks tuleb KÕIKJALT korralikult katsuda! See pole niisama sõnniku viskamine vaid pühendumine, higi ja raske vaev!

Naised on oma tšakrate nukrast seisust teadlikud ja ainuüksi esimese kahekümne minutiga kogunes Schnelli tiigi äärde järjekorda üle 40 õnnetu naise. Tehti ka asjalikke ettepanekuid ja näiteks lisasin naiste tungival soovil teenuste nimekirja "Rämeda tšakrate avamise", mis sisaldab lisaks veel ka taguotsa lauskäperdamist rõveda hingeldamise saatel. Kuna vaeva tuleb üksjagu rohkem näha, siis selle paketi hind tõusis ka 100 eurole. Ärge pange pahaks!

Võimalusel hakkan jagama temaatilisi T-särke, käepaelu ja ka vastavad laagrid on tulemas. Tööpäeva kahjuks pikendada pole võimalik, sest vanus ja tervislik seisund lihtsalt ei võimalda rohkem inimesi päevas tervendada. Tulevikku ennustan protseduuri käigus, aga kaarte ei pane. On võimalik eraldi tasu eest mängida õhtuti stripp-pokkerit. Sedagi vaid tööpäevadel, sest vahest peab teadmamees puhkama ka!

Rääkisin täna ka Urmas Eeroga läbi ning sügisel jõuab TV3 ekraanile nüüd juba hoopis "Tšakra-avajate tuleproov", mille võtted toimuvad alates järgmisest nädalast üle Eesti. Loomulikult võtan vastu memmesid ja vaesem rahvas saab allahindlust. Täpsem informatsioon kohapeal ja jälgige aga reklaami.

"Oled õnnetu? Ei maitse jook ega isegi makra?
Viga on teada - sul kinni on tšakrad!
Ma pole nii tark ja osav nagu Rainer Vakra,
see-eest oskan parandada kõik katkised tšakrad!"


Eelregistreerimine Loomakaitse Liidu annetusnumbritel. Olgu mainitud, et "888" peale helistajad saavad tervendatud eelisjärjekorras:

9000 777 (5.-)
9000 888 (10.-)


"Õnnetu naine, ära kaugele mine,
kummarda veidi, aja taguots upakile,
Avan su tšakrad nii väljast kui seest,
silitan lausa paarikümne mehe eest!
Kui tšakrad on kinni, siis ära ole vakka,
see häda viib sind lõpuks täiesti rappa!"

Kohtumiseni!