19 mai 2017

"Vaesed valged pulmatuvid"

Ja õnnetud on need linnud tõesti, sest nad tunduvad üsna abitud ega saa väga hästi hakkama. Lisaks on nad kergeks märklauaks igasugu kullilistele.

Üks taoline õnnetu hing töllerdab juba mitmendat päeva Muuga "Maxima" juures. Käisme ka püüdmas, aga edutult. Tüüp oskas ikka peitu pugeda või plehku panna. Kui muidu on need linnud üsna sõnakuulekad, siis see ei allunud isegi käsklusele: "Seis! Tiivad üles!"

Kuskohast sellised sulelised siis tulevad? Enamasti ikka pulmadest, sest mõni pruut soovib oma endisest nimest just niimoodi lahti saada, et see seotakse tuvi jala külge ja siis lastakse lendu.

Kuradi napakad vanamoelised naised! Tuvidega saadeti neiupõlvenimesid minema keskajal! Tänapäeval võtke ikka valge hobune! Siduge talle aga paberilapakas oma nimega saba külge ja andke korralikult piitsa! Küll ta siis juba minema kappab ja olgu mainitud, et hobuse auto alla jäämine toob teie perre kohe eriti palju õnne!

NB! Kui te hobust ei jõua osta, siis võite oma nime minema saata ka valge koera või kassiga! Kibe-kibe ja hõissa pulmad!

Eks sel teemal ole ka läbi aastate sõna võetud. Ühte artiklit saate näiteks siit lugeda.