13 mai 2017

"Tulge proovimatustele!"

Tulevane või õigemini juba praegune eksnaine Katrin klopsib lillekimpe kokku ja korraldab pulmi. Ja proovipulmi korraldab ka. Raha tuleb uksest ja aknast ning tõttöelda magabki ta koos oma perega Lagedi kodus rahakottidest tehtud vooditel.

Mõned paarid lausa lahutavad sellepärast, et Kats saaks neile uued pulmad korraldada! Kohe nii rahule jäid kogu krempliga!

Mina tahaks ka peale sigaduste veel midagi korraldada. Kaua sa ikka eduka ärinaise armukesena tema almustest elad? Eks ole? Ja mõtlesingi välja – kuuseokstega oskan ma mässata küll ja sestap hakkan matuseid korraldama.

See on ka rahva seas pop teema ja Eesti suguvõsad saavadki ju enamasti kokku vaid pulmades ja matustel. Üle jupi aja tundub tulevik helge ja nädalavahetuseks on lausa 16 proovimatust kokku lepitud. Tõsi, „proovipeielaud“ ei toimu restos vaid pubis, aga igati elusad„kadunukesed“ taovad joogid kinni.

Sa ei tea kuidas sa kirstus välja paistad? Kuidas pärijad käituvad? Kas risti käes hoidev tüüp oskab kaastunnet tekitades nekroloogi lugeda või on ebausutav kokutaja? Milline muusika mängima pannakse? Kas su elukaaslane on kurb ja leinab või piidleb juba kirstu ääres hoopis su sõbranna säärt? Jne jne.

Ära põe ja kanna seda taaka oma hinges. Anna teada ja korraldame salajased proovimatused ning kõik su küsimused leiavad vastused. Kevadised soodushinnad!


„Surmale mõeldes sõidab su katus,
ära piina end ja pinguta üle
telli Heiksilt hoopis PROOVIMATUS!“