03 mai 2017

Keskkonnaminister Pomerants: "Minu naine sünnitas ainult lammutatavates majades! Ka linnud-loomad peavad hakkama saama!"


Loo pealkiri on küll meelevaldne ja aga kas teie läheksite sünnitama hoonesse, mida parasjagu lammutatakse? Või viiksite oma lapsed lasteaeda, mille sees ja väljas toimetaksid traktorid, kraanad, veomasinad ning muu tehnika ja kari töömehi?


Ilmselt enamus meist nii ei käituks. Keskkonnaminister Pomerants koos oma kõrgharitud keskkonnakaitse ametivendadega aga küll ning nemad saadaksid oma kallid kaasad järglasi ilmale tooma kasvõi tuumapolügonile! Hämmastav altruism!

Aina rohkem mulle tundub, et Eesti loodusele ja metsloomadele-lindudele oleks parim kui keegi keskkonnaministeeriumile pommi alla paneks ning sealsed ametijukud Siberisse küüditaks!


"Keskkonnaministeerium ei toetanud raierahu loomade sigimisperioodil!"

Metsaseaduse sellekohase muutmise eelnõu algatas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna riigikogu fraktsioon. Eelnõu kohaselt tuleks keelata metsaraie ja metsa väljavedu 15. aprillist 15. juunini loomastiku kaitseks nende sigimisperioodil.

Kevad-suvise raiekeelu kehtestamine võib metsaomanikele OLLA VÄGA PIIRAV ning keskkonnaministeerium tegi valitsusele ettepaneku eelnõu mitte toetada!

Arusaamatu! Loodust ja metsasukaid kaitsma pidav ametkond seisab korraga hoopis metsaomanike eest, et nad saaksid rahus puid langetada. Kurat küll! Miskit on siin riigis ikka väga mäda!

Kindlasti arvate, et ma keeran vinti üle? Ei keera ühti ja lugege ise!