14 detsember 2020

"Loomapäästegrupi kolmas heategevuslik oksjon - Žoriku skulptuuri täpne koopia"

Ka Loomapäästegrupi heategevuslik oksjon järjekorranumbriga kaks on lõppenud ning Mari-Mai Koha joonistus hobusest jõuab heldeima pakkumise teinud inimese juurde juba homse päeva jooksul. Ka siin ootas oseleja tegelikult suuremat kaasalöömist ja oksjonilusti:

"Kas ma rohkem võin maksta või läheb siis kõik väga segaseks?", päris ta ääri-veeri.

Teeb head meelt, et ka esemete pakkujaid on palju ja nüüd peame juba otsustama kas teeme pärast Jõulupühi iga päev veel ühe minioksjoni või korraldame neid järgmisel aastal igakuiselt? Ilmselt viimane variant oleks isegi vast toredam, sest siis saab seda headust näha aastaringselt, mitte vaid ühel kuul.

Ja nüüd tänase oksjonieseme juurde, milleks on viimase aja Maarjamaa kuulsaima koera
Žoriku skulptuuri täpne koopia, mida eristab originaalist vaid see, et ta on üleni tumedaks võõbatud. 

Skulptor Kain Rezev tegi esmalt valmis nö proovitöö veendumaks, et kõik täpselt nii oleks nagu ta soovis. Välistamaks igasugu apsakaid alates vandalismist ja lõpetades transpordi käigus purunemisega, jäi see kivikuju tagavaraks, et mitte miski 4.oktoobril toimunud monumendi avamist takistada ei saaks. Õnneks sujus kõik kut valatult. 

Mäletatavasti maksis Loomapäästegrupp ühe osa skulptuuri maksumusest. On üldteada, et meie ühingu põhieesmärk on osutada loomadele-lindudele erakorralist abi, mitte kaunistada linnaruumi kivikujudega ja seetõttu otsustasime teise skulptuuri oksjonile panna, et saaksime raviraha tagasi. Ongi sissejuhatuseks nagu kõik. 

Ainulaadne skulptuur on alusel ja sobib seega pea kõikjale olgu selleks koduaed, trepimade või toanurk. Nagu varasemalt vihjatud on selle oksjonieseme alghind võrreldes eelmisega taas kümme korda kõrgem, aga see autoritöö on ka igat senti väärt. Tundub kallis? Kui järgi mõtlete, siis tegelikult on see siiski odav, sest taolised taiesed maksavad üksjagu rohkem. Mida ma loran? Täpselt samasuguseid skulptuure pole üldse müügis olemaski ja see teebki selle oksjoni täiesti ainulaadseks ning kordumatuks.

Loomapäästegrupi kolmanda heategevusliku oksjoni tingimused:
  • Skulptuuri alghind on 1000 eurot ning arvesse lähevad need pakkumised, mis on tehtud Loomapäästegrupi Facebooki-lehe kommentaariumis. 
  • Pakkumise sammuks on 100.- eurot.
  • Oksjon lõppeb reedel, 18.detsembril kell 22.00
  • Võitja kannab pakutud summa Loomapäästegrupp MTÜ kontole EE437700771003183318 selgitusega "Žoriku skulptuur" ja seda raha kasutatakse vaid loomadega seotud raviarvete eest tasumiseks. 
  • Võitja kannab pakutud summa üle viie päeva jooksul. Pärast tähtaja ületamist on Loomapäästegrupil õigus eelistada võitjale eelnenud pakkumist.

Heldem pakkumine võitku ja suur-suur aitäh kõikidele osalejatele juba ette!