07 detsember 2020

"Loomapäästegrupi teine heategevuslik oksjon"

Esimene oksjon sai otsa ja "Pehme padja" firmamärki kandev iga koerasõbra pehmemast pehmem unistustepadi läheb Tallinnasse, Nõmmele Ingrid Virolainenile

Tänud kõikidele osavõtjatele, aga nüüd tuleme välja meie teise oksjoniga ja tõstame panuseid lausa kümme korda. Muide, pange vaim ja rahakott valmis, sest ka kolmas oksjon tuleb enne jõule veel ning see omakorda tõstab taas latti kümme korda kõrgemale kuid enampakkumistele tulevad esemed on seda hinda ka täiega väärt. 

Ka täna pakutav oksjoniese on üks ja ainus autoritöö, mis ihu, hinge ja armastusega loodud. Autoriks on suur loomasõber Mari-Mai Koha, kes on ka varasemalt meie bandet heast südamest toetanud. Enda kohta ütleb ta järgmist:

"Olen hobikunstnik-animalist, kes spetsialiseerunud eranditult ainult loomadele. Minu õpetaja oli ilmselt tuntuim Eesti animalist ja maalikunstnik, Ungari juurtega Sandor Stern."

Ja nüüd sõbrad pakkuge kohe lustiga! Heategevuslik oksjon peab ju rahuolu ning rõõmu valmistama, sest ülla ettevõtmise lõpptulemusena ei rända teie rahanatuke kellegi kaukasse vaid aitab mõne hädalise loomakese arsti juurde. Lisaks eristab heategevuslikke oksjone see, et esemed lähevad müüki alla omahinna.

Tegemist on pastellpliiatsiga tehtud joonistusega, mida ümbritseb üliharuldasest Alam-Rapla ronitammest tehtud raam. Õukei, tunnistan, et selle tamme-jutuga pingutasin vist natuke üle, aga kõik muu on tõsi, mis tõsi.

Loomapäästegrupi teise heategevusliku oksjoni tingimused:
  • Ainulaadse ja väga uhke hobupildi alghind on 100 eurot ning arvesse lähevad need pakkumised, mis on tehtud Loomapäästegrupi Facebooki-lehe kommentaariumis
  • Pakkumise sammuks on 10.- eurot.
  • Oksjon lõppeb reedel 11.detsembril kell 22.00
  • Võitja kannab pakutud summa Loomapäästegrupp MTÜ kontole EE437700771003183318 selgitusega "Hobuoksjon" ja seda raha kasutame vaid loomadega seotud raviarvete eest tasumiseks. 
  • Võitja kannab pakutud summa üle viie päeva jooksul. Pärast tähtaja ületamist on Loomapäästegrupil õigus eelistada võitjale eelnenud pakkumist.

Heldem pakkumine võitku ja suur-suur aitäh kõikidele osalejatele juba ette!