01 detsember 2020

"Teeme ühise kingi ja aitame Ricco enne Jõulupühi arstile!"

Elasid kord memm ja koer. Tegelikult elavad nad tänagi ühes Lasnamäe korteris. Auväärt daami ainsaks seltsiliseks ongi vaid üheksa aastane Ricco. 

Ei mina tea kus ta lapsed on või kas neid üldse olemas on? Ei tea sedagi kas tal mees oli või on too juba pilvepiirile läinud. See polegi oluline. Tähtis on see, et memm on hirmul ja kardab, et ka ta ainuma sõbra elunatuke saab kohe-kohe otsa. 

Ricco nimelt jäi laksust haigeks, ei söö-joo, aga vaatamata sellele oksendab kut oleks maailma suurima mürgituse saanud. Võibolla on vähk ka, aga seda peab alles uurima. Arstile minekuks aga raha ei ole. Ei ta tea midagi internetist või "loomaühingutest" ning istuski vaid hinge kinni pidades ja saatis palveid taeva poole. Murest andis teada tema naaber.

Loomapäästegrupp andis ilmselt viimase organisatsioonina ravilaene ka omanikega loomadele. Kahjuks näitas aastalõpu raamatupidamine, et lausa absoluutne enamus ei maksa tagasi!!!! Saan aru kui paar-kolm, aga kui kõik on vastupidi ja aint paar-kolm täidavad lubadust ning ülejäänud lihtsalt lasevad üle.

Pole veel lõplikult otsustanud, aga ilmselt järgmisest aastast me taolist praktikat enam ei jätka ja petistega tegeleb edasi kohtutäitur. Erandid mõistagi jäävad ja nende inimeste loomad, kel tõesti võimalust pole, peavad ikkagi arstile saama ja saavad ka. Sõel läheb aga üksjagu tihedamaks küll. See on kindel.

Tänase loo kangelanna kvalifitseerub kindlasti abile ning seda summat me temalt tagasi ei soovigi. Paneme kambapeale väikese kopika kokku ja teeme homme vähemalt uuringu ära. Siis vaatame edasi. Tänud juba ette:
  • Loomapäästegrupp MTÜ
  • EE437700771003183318
  • Selgitus: RICCO ravi
Riccot saad toetada ka meie annetusnumbritele helistades:
  • 9001313 (5.-)
  • 9001414 (10.-)
  • 9002323 (25.-)