23 detsember 2020

"Lõpuks avalik! Hobusevägistaja teod toodi päevavalgele!"

Tegelikult juba vana lugu. Paar aastat ja pealegi. Teinekord tasub vait olla kui asi väärt. Praegu oli. Vihakõne. Vihane kõne. Viha kui negatiivne emotsioon ei ole enam Euroopa inimesele lubatud. 

Varsti keelustatakse ka kurbus ja lein ning alles jäävad vaid rahulolevad ja õnnelikud inimesed. Tore! Nagu nõuka-ajal, mil esines vaid üksikuid puudusi, aga laias laastus oli kõik ülimalt hästi. 

Nimesid ei tohi kirjutada. Fotosid ei tohi avaldada. Vähemalt udustamata mitte kui asi on kriminaalne või negatiivne. Üks napakas näris eile videos hiire pooleks ja levitas seda feissaris. Kui kurjustama kukuti, siis kustutas ää ja ähvardas kohtuga. Jeee! 


Üks erakond lubab aga liikme välja visata, et too hobust vägistas. Ärge visake, sest kohtus jääte süüdi - see pole patt ega häbiasi. Pole keelatud ju. Armastus ei küsi ja kui ikka inimene tahab, siis peab ta saama. Inimõigused ruulivad! 

Justiitsministeeriumi tädid kahtlustavad lisaks, et loomal on üleüldse mõnus. Eks ikka, ka vägistatavatel naistel on tegelikult mõnus, aga nad pole lihtsalt harjunud. Kohanege kullakesed ja kõik saab korda! Nautige, sest nagunii "sedasamust" napib kui argielurutiin koduseinte vahel võimust võtab. Ärge vinguge ja kohanege. Vägistamine? Ka see vastik sõna tuleks keelustada kui negatiivseid emotsioone tekitav. "Üllatusseks" oleks igati kohane tänapäeva liberaalses maailmas.


Panen ühed pildid. Meenutuseks. Ilma igasuguse tagamõtteta. Täitsa suvalised fotod. Ohh Mervin, Mervin sa vana täkk! Huvitav kaua see postitus ülal saab olla ja kui kauaks mind selle eest kinni pannakse? Varsti saame teada! Ma võtan selle loo maha vaid ühel juhul - siis kui selgub, et tegemist on teatava haigusega. Siis ta pole tõesti süüdi. Kuigi hobune ka mitte. Võta sisi kinni kuidas käituda? 

Täna ma haigust kahtlustama ei pea - mehel load taskus ja puha ning teeb kuulu järgi kodukandis poliitikatki. Järelikult terve ja pole minu võimuses vastupidist tõestada. Delikaatseid isikuandmeid iga mats ei näe ja õige kah. Kuidas arenenud riigi inimene meid näeb? Eks me justiitsministeeriumi armust üks euroopa ääremaal elav kurja meelelaadiga tilluke kitsenu**ijate hõim ole. Mis seals ikka. Keda valid, seda saad!

Seotud lugu aastast 2014. Sel teemal alustasime juttu mõistagi palju varem. Eks kordan seda kõike ka 2034 aastal. Olen siis 69 aastane. Meil ju pikk meel. Mõni peab seda arengupeetuseks. Eks igaüks otsustagu ise millega tegu.