09 detsember 2020

"Parim Jõulukink - valust vabanemine!"

Valga linnas on käinud juba jupp aega jaht ühele kiisule, kel tagakäpp pooleks, nii et verisest tombust luuotsad välja turritavad. Taoliste vigastustega loomad on meie kunded olgu meil raha arvel või mitte. Nii oleme lubanud ja seda ka täidame kasvõi läbi ussi emmi.

Gängi naised Angelina, Vivika ja Lenel käisid vaest hinge püüdmas, aga vaatamata sõbralikule olemisele tegi põrgupiinu tundev kassike siiski alati vehkat. No pole ja tee või tina! Jant kestis mitmeid päevi ja tänu sellele kassile sai abi ka üks väiksemat kasvu kährik, kes vabatahtlike huviorbiiti juhuslikult sattus.

Keskkonnaametnikud, kes alluvad mitte eriala- või liigispetsialistile, mida keskkonnaametilt ootaks vaid lihtlabasele elektrikule, ärgu hakaku hingeldama, sest loomake läks halva tervisliku seisundi tõttu tuttu. Nii oli talle enesele parem.

Eilne päev jäi viimaseks valupäevaks ka sellele kiisule ja kätte ta lõpuks saadi. Ei-ei, tema jäi ikka ellu, aga edasine eluke jätkub kolmel käpal, sest vigastus oli juba vana ning seda enam ravida polnud võimalik. Operatsioon möödus hästi ja täna taastub ta Angelina juures hoiukodus. Hea töö Valga naised! Kurat küll! Mul on nii hää meel, et ta kätte saadi, sest kuigi ma pole teda näinud, siis tajusin tema piinu ja need olid küll Saatanast!

Ja nüüd tulen heade lugejate ja meievahelise vaikiva kokkuleppe juurde, sest arve tahab maksmist. Meie jookseme ilma palgata ja toimetame erakorralist abivajavad loomad-linnud arsti juurde. Loomakliinikud, sama kokkuleppe kolmas osapool, teevad meile korralikke allahindlusi ning tagavad parima saadaoleva ravi, mille lõppedes saab loomake koju tagasi või leiame talle uue omaniku. 

Teie maksate aga kambapeale selle pulli kinni. Nii on see asi käinud juba palju-palju aastaid ja ilmselt jätkub teist sama palju veel kuniks mõni muu töötav variant välja mõeldakse. Täna sõltub aga taoliste vigastatud loomade käekäik just sinu ja ainult sinu südamesoojusest, kaastundest ja mõistmisest. Suured tänud juba ette!
  • Loomapäästegrupp MTÜ
  • EE437700771003183318
  • Vigastatud loomade raviks
Meie annetusnumbrid ootavad samuti sinu kõne, milledelt kostuv teavitusteksti palume lõpuni kuulata, sest muidu annetust ei toimu:
  • 900 1313 (5.-)
  • 900 1414 (10.-)
  • 900 2323 (25.-)