01 detsember 2020

"Ho-ho-hoo ja hei-hei-hei! Loomapäästegrupi esimene heategevuslik oksjon saab avapaugu!"

Ahoi hea rahvas! Astuge ligi! Astuge ligi! 

Kes Loomapäästegrupi tegemisi on jälginud, teavad, et kogume annetusi juhtumipõhiselt ja kui hädalisi pole, siis hoiame omad suud lukus. Mõistagi pole taoline tegutsemisviis jätkusuutlik, aga seni oleme kuidagi Teie abiga hakkama saanud. Kniks ja kraaps!

Täna meil õnneks ühtegi värsket liiklusõnnetuse ohvrit ette näidata pole ja annaks Jummel, et see jääkski nii. Ometigi on meie santlaagri püsikulud väga suured, aga ega me seepärast siis ise hakka loomi lõhkuma, et pisarakiskujast lugudega rahakest kokku ajada saaks. Eks ole?

Sestap on mul eriti hea meel, et meie tegemisi on märgatud ja ettevõtmised täitsa ise omal vabal tahtel ühendust võtavad ning abi pakuvad. Eelmisel nädalal andis OÜ FendaF Piret Operi isikus ilge hunniku koera- ja kassitoitu, mis sai laksust hoiukodude vahel laiali jagatud. Suur aitäh! 

"Urr ja Nurr" lemmikloomapoekett on usin aastaringselt ja kuus vähemalt korra hellab Kätlin Lauren-Sireli ning kutsub taas külla: 

"Tule läbi! Inimesed on teie tarbeks jälle annetusi toonud ja annaks endi poolt ka üht-teist juurde!"

Järgmisel kahel nädalal pakume müügiks kahte kunstivaldkonda kuuluvat autoriteost, aga nüüd jõuamegi sujuvalt tänase postituse peasüüdlase juurde:

"Tere, olen Gertu Saaretalu, kes lõi firma Pehme Padi. Pikemat aega olen teinud koostööd CatsHelp MTÜ-ga, aga seekord sooviksin mõne tootega ka Teid toetada. Kas olete huvitatud?"

No miks me ei ole? Muidugi oleme huvitatud ja hüüame valjuhäälselt hurraa, sest igasugune abi kulub väga marjaks ära! Ma ei ole enne oksjoneid korraldanud ja sestap kompan pimeduses ning tulistan huupi puusalt. Kui miskit nihu läheb, siis ärge pange pahaks, aga mis siin ikka juhtuda saab, sest reeglid on ju lihtsad:
  • Armsa kujunduse ja nummilt pehme padja alghind on 10.- eurot ning pakkuda saab selle postituse kommentaarides. NB! Palun pakkumised teha loo algallika ehk mo enda Facebooki lehel, sest kõikides edasi jagatud kohtades pole lihtsalt võimalik silma peal hoida.
  • Oksjon lõppeb pühapäeval 6.detsembril kell 22.00. Saatmisel lisandub postikulu, aga Tallinnas ja Harjus toome padja võitjale koju kätte.
  • Võitja kannab pakutud summa Loomapäästegrupp MTÜ kontole EE437700771003183318 selgitusega "Pehme padja oksjon" ja seda raha kasutame vaid loomadega seotud raviarvete eest tasumiseks. 
Heldem pakkumine võitku ja vabastame ühe looma haigusest ning teeme ta õnnelikuks! Suur aitäh juba ette kõikidele osalejatele!