18 mai 2020

"Elust enesest"

"Tere, tahaksime ka sinu gängiga liituda."

"Rõõm kuulda."

"Meil on aga probleem, mis võib gängile kahju teha"

"Milline nimelt?"

"Üks tüüp piinas kassi, sattusime peale ja asi läks natuke käest ära."

"Taolist asja nähes ei pea ka kõvemad närvid vastu. Pole probleemi, vastu võetud."

"Politsei uurib asja praegu."


"Väga hea, ilma aastamaksuta vastu võetud sel juhul. Politsei ja prokuratuur esindavadki reeglina loomapiinajate huve. Loomad ei tunnista ju! Praegugi nad ei uuri kassitappu vaid teie antud kolakat. Eks ole? Vastu võetud!"

"Tõsiselt?"

"Igatahes. meil ongi tegude mehi vaja, mitte poliitkorrektseid musterkodanikke, kes sekkuda ei julge ja hiljem ainult mingist müstiliselt "karmast" jahuvad. Karma-jutt on argade ja laiskade õigustus mitte millegi tegemisele ja hiljem nad vaid loodavad, et jõhkardil ometigi halvasti läheks!""

"Mida me selle kassitapjaga teeme?"

"Vaadake noormehed. Nagu olete aru saanud, siis loomapiinajad valetavad nagu jaksavad ja ikka usutakse neid. Sestap toome mängu "inimliku faktori" ja vastame samaga - mölakatega tuleb mölaka kombel käituda.

Mida te siis tegelikult nägite? Kohe räägin. Te nägite seda, et tuli üks pervert, kes näitas nokut ja pakkus seksi eest raha jne. Nutta oskate?"


"Väga vist enam mitte."

"Siis õppige ja harjutage politsei ja kohtu tarbeks! Te olete siiski väga-väga endast väljas ja igapäeva elu on häiritud - psüühilised probleemid ja muud jamad vaevavad ning ei lase isegi tööl käia ega magada. 

"Teil pruudid on?"

"Ikka."

"Las õpetavad teid, neil see oskus looduse poolt kaasa antud. Mida see lurjus veel tegi? Kindlasti haaras ta te ühel sõbrannal rindadest ja lõi rusikaga näkku ka. Naiste puhul pole kahtlustki, et asi käima lükatakse ja vennike saab, nii, et koliseb. Seda paska juba maha ei pese! Vat see ongi päriselu! Kuradile see kass - ta on nagunii surnud, aga maksame kätte. Ja vat see noored ongi nüüd päriskarma ja me aitame lihtsalt natuke kaasa!"

"Hakkavad ju uurima ja sinikat pole!"

"Mul on see kõik läbi tehtud ja ei uuri nad midagi! Mingeid arstitõendeid nad ei nõua ja naiska võib olla kasvõi umbalkohoolik või narkar, see ei koti kedagi. Vähemalt mõned aastad tagasi oli nii ja vaevalt see muutnud on.Piisab naise sõnast, uskuge mind!"

"Aga see on ju valetamine!"

"Ka sadist valetas, et tappis kiisu enesekaitseks. Eks ole?"

"Nojah, oleme siis vastu võetud"

"Olete muidugi. Tere tulemast meie loomasõprade gängi! Ausa inimese kombel ja seadusi täites siin riigis loomi aidata pole veel võimalik! Rõhk sõnal veel, aga küll see ajapikku muutub."


Ärge päris sõna-sõnalt võtke, aga surnud kass, poisid ja politsei olid mängus küll. Ise-enesest, aga pole ju taoline mõttekäik ja tegutesemisviis üldse paha mõte või mida teie arvate? Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Kui ausalt pole võimalik jõhkardeid liistule tõmmata, siis peab petukaupa tegema. Äkki distsiplineerib ja jätavad järgmise loomakese ellu?