08 mai 2020

"Nissi rahvas! Kelle noor kiisu auto alla jäi?"

Selle loo tausta ma väga ei tea, aga see õnnetu loom jäi silma eile öösel ühele politseipatrullile. Lebas teine Nissi kandis teepervel ja nägi väga niru välja. Politseinikud, ja müts maha nende ees siinjuures, pidasid kinni ning võtsid abivajava kassi auto peale.

Pool üks öösel helistasid nad meie loomade abiliinile 1414 ja õnneks oli Kelli veel üleval ning ajas raviga seonduva korda. Politseinikud toimetasid kassikese Loomade Kiirabi Kliinikusse ja personal hakkas ta eest võitlema. Esimese asjana oli vaja kiisu seisund stabiliseerida ja ajapikku see õnnestus.


Verekeemia on veidike veel nässus, aga kohatised ebanormaalselt kõrged näidud käivad taoliste õnnetusestega ikka kaasas.

Sõjaplaan on järgmine. Kui homseks veri korda ja siseorganid korralikult funkama saavad, siis dr. Rasmus Uusküla lapib ka murdunud käpa kokku. Prognoosarve 450-500, millele lisandub mõistagi kulu haigemajas oldud päevade eest. Kiisu on armas ja kliiniku naised käisid teda ikka nunnutamas.



"Ta on nii äge ja nii tore. Natuke kardab ja on stressis, aga juba hakkab vähehaaval usaldama. Ta on raudselt kodukass - toitumus on hea ja karv väga puhas."

Kelle kiisu nissikad! Omanik anna endast teada ja hella 1414


Mõistagi saavad kassisõbrad meid arve tasumisel aidata ja tänud siinjuures neile ning veelkord ka politseipatrullile, sest ilma nende tegutsemiseta poleks see loomake hommikut näinud.

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318


Meie "püha võitlust" saad toetada ka annetustelefonidele helistades. Palun tervitustekst kindlasti lõpuni kuulata, sest muidu annetust ei toimu! Mina tänan!

900 1313 (5.-)
900 1414 (10.-)