26 mai 2020

Sulev Jänes: "Palju sa minu pealt teenisid aus mees?"

"Palju sa minu pealt siis teenisid aus mees?", on loomapiinaja Sulev Jänes pahane. Kirjutas just. Tegelikult võib neid kirju juba ahistamiseks pidada. Blokkisin ära. Kaua sa ikka kannatad? Aitab küll.

"Ei mingit saladust! Loomapäästegrupp teenis selle parmu pealt 4,3 miljonit ja 22 senti kui täitsa täpne olla."

Tegelikult võiks see haisev julm tolgus Kiku raviarved kinni taguda. Summa ei tule suur ehk kokku ca 300 eurtsi, aga püüa sa küsida. Herr Jänes on siiski veidike teistmoodi. Tavaliselt loomadele kurja teinud inimesed räuskavad, et kõik on alatu laim ja vale! Jänkupoiss nii ei väida, ta pole lihtsalt rahul.


Mida siin ikka teha ja ärgu olgu rahul. Lajatasime vastu täpselt nagu ta oma kassile virutas. Valetan. Õige mees oleks talle litaka mööda hambaid pannud. Ma vana ja arg ei saanud hakkama. Pehmo! Jobu! Pean häbiga nõustuma.

Ilmselt hakkavad taas ringlema uued jutud kuidas gäng ta emme kuldehted lisaks kassile ära varastas jne jne. Neid pole vaja mulle edasi saata ega ette kanda, sest see ei oma absoluutselt mingit tähtsust, mida see pere nüüd takkajärgi jahub. Ei huvita lihtsalt.

Ainuke asi, mis huvitab on see, et Kikul kõik hästi oleks. Nagu hommikuselt pildilt näete, siis on ka - juba viskab mõnuledes sirakile. Loom saab aru, et nüüd on turvaline. Natuke veel ja ta ei mäletagi enam oma eelmist vastikut elu.