06 oktoober 2019

"Meie gängi salarelv - Sõle loomakliiniku tibid"

Kes natukenegi turundust on õppinud, teab, et kõik need eilsed-tänased "Hortese"-ürituse lood oleks tark olnud järgmisel nädalal ühekaupa välja laduda ning siis muudkui uusi numbreid korrutada ja annetusi küsida. Tulu oleks kordades suurem olnud.

Õnnetuseks pole ma tark. Lisaks olen ma ka kärsitu ja tahan vanad asjad võimalikult ruttu kaelast ära saada. Veel ei taha ma häid lugejaid väga tüüdata. Teles oli mõnede lugude kohta ütelus, et "seda vorsti saab mitu korda lõigata."

Ka "Hortese" vorstist oleks saanud sada viilu, aga jätsin selle tegemata. Nüüd lõikan aga selle päris viimase viilu ja pakun selle suurima tänutundega Sõle kliiniku rahva vastu teile järada.


Sõle loomakliiniku arstid Merili Kesner ja Ketlin Sõstra on Loomapäästegängi kõige-kõige paremad esindajad ja just nende kliinikust on toetajad enim fännisärke ja -tasse ostnud. Lisaks korjavad nad agaralt annetusi ja ka ühele bussile ostsid nad reklaami peale. Lausa piinlik kohe, aga püüame selle kõik neile kuidagi teistmoodi tagasi anda.



Eilsel üritusel tervitas kõiki saabujaid kliiniku assistendi Küllikese, kes muide on kohakaasluse alusel ka Merili emme, lustakas üleskutse:

"Ära mine mööda. Tule vaata päästetud loomi ja toeta Loomapäästegruppi, et neid õnneliku lõpuga lugusid veel rohkem saaks!"

Mõned surusid käed taskusse, viskasid pilgu maha ja kimasid kiirelt mööda. Teised viskusid pikali ja roomasid tagurpidi tuldud teed tagasi. Enamus siiski astus ligi ja tegi juttugi. Lõbus oli kõigil ja seda kõike võeti suure lustiga. Mõnedel olid aga seoses oma lemmikutega tõsised mured, kuid loodetavasti said ammendavad vastused nemadki.

Sõle kliinik korraldas gängi toetuseks loterii, mille iga loos võitis. Õhtul andis Küllike pidulikult mulle kotikese ühes ulmelise 395 euroga üle.

"Vaata poja ja õpi kuidas seda asja tegema peab!", lausus ta.

Tõsi ta on, et meie seda raha küsimist või ärivärki väga teha ei mõista. Öeldakse ju, et loomi kaitsvad mehed on kas peded või pehmed jobud ning viimane käib vast meie kohta küll - Thor, Erko või ma isegi - üks paras pehmikute ja tallaaluste trio kui väga viisakalt väljenduda.

Õhtul lõime aga ka endi annetused ja t-särgi ning tassimüügitulu kokku - suurusjärk oli umbes sama nagu loteriilgi ehk nelja tunniga tubli 800 eurot peaaegu! Kes nüüd pehmo on? Ai pagan! Enamuse särke müüs ju ka Küllike maha! Häbi mulle!

"Tulge pildi peale mu lemmiktited kui te pole just hiljuti püksi pissinud!", kamandasin Merili tütreid.

"Ise oled sa üks püksi pissiv suur titt!", naersid nad vastu

Tänan Sõle kliiniku tibid! Te olete nii ägedad!


Ja nüüd üks kaubanduslik teadaanne ka loo lõpuks. Seoses uute numbrite kasutusele võtuga müüme vanade rekvisiitidega nänni odavamalt maha, et seejärel juba uus partii tellida.

Loomapäästegrupi fännikaupa ostes toetad vigastatud loomade ravi! Aitäh, aitäh, aitäh toetajatele, sest ilma teie abita ei suudaks me aidata ühtki looma ega lindu. Jummalast tõsijutt!

9001313 (5.-)
9001414 (10.)


Kuskohast saab? Ikka sealt, kust alati:

Sõle kliinik, Piia Vilu kliinik, Penneri kauplus Tartus - tassid ja t-särgid

Loomade Kiirabi Kliinik ja Timmu Kliinik - tassid

Veebipood: https://koeratoit.com/172-heategevus

Uhh, jõudsin ikka enne keskööd valmis! Kohtumiseni juba uuel nädalal ja siis juba ka uued loomalood! Loodetavasti ikka head lood! Hääd ööd!