19 oktoober 2019

"Ettevaatust! E-sigareti vedelik murrab teie lemmiku maha!"

Hoiatav tarkusetera ka ja sedapuhku täitsa tõsijutt. Vähemalt selles osas, et e-sigarettide tarbeks mõeldud nikotiiniga vedelikud võivad koertele halvasti mõjuda. Lastele mõistagi ka.

Sestap ärge jätke neid täitepudeleid ja aurutorukesi vedelema kui kutsikas majas on. Sama reegel kehtib ka asju suhu toppivate tittede kohta! Igaks juhuks kordan üle. Juhmidele noh!

Videos olev kutsa mekkis natuke ja tervislik seisund läks ikka üsna hulluks kätte - koordinatsioonihäired, oksendamine ja rahutus olid vaid osa sümptomitest.


Hullem ootas aga ees! Kutsikas hakkas mjäuguma ja lõpuks laulis laitmatu diktsiooniga sulaselges eesti keeles Anne Veski häälega "Jätke võtmed väljapoole!"

"Säh sulle valvurihakatist või andke aga pättidele võtmed kohe kätte!"

Seejärel läks kutsabeebi aga üksi linna peale laiama ja tüli norima. Märulipolitsei sekkus kuid neljale ametnikule jäi see viimaseks tööpäevaks. Minu kaastunne lähedastele ja omakstele. Õnneks püüdis kojamees Vello lõpuks justkui narkolaksu all oleva lällava pahareti kinni ja toimetas Loomade Kiirabi Kliinikusse võõrutusravile. Kvalifitseeritud koerte ja teiste elukate narkoloogid asusid koheselt palehigis tööle. Iga sekund oli arvel.



Olge siis ettevaatlikud nende va vedelikega ja hoidke tillukesed putlid kutsade ja laste närimisulatusest väljas. Poleks osanud nagu arvatagi, et nii süütu asjake võib saatuslikuks saada? Eks ole? Nüüd vähemalt teate!

Selle videostaari organismus puhastati kenasti ää ja ilmselt sai ta juba koju. Õhtul ma teda vähemalt küll ei näinud kui Tagadi- Reksule järele läksin. Sellest kutsast pole juttu teinud, aga ka temale puhuti samas kliinikus ööpäevaga eluvaim sisse ning ka tema sain juba koju tagasi viia. Hea nädal oli vähemalt koerte ja kasside jaoks, sest absoluutselt kõik jäid ellu! 
Vägev!