11 oktoober 2019

"Ettevaatust! Harjumaa loomasõprade ja -päästjate gäng ehib end võõraste sulgedega!"

Loevad ideed. Loevad mõtted. Loeb aastate pikkune töö. Loeb pühendumine ja visoon. Ka kontaktid ja tutvused loevad täpselt samamoodi nagu vene ajal.

Mõnedel inimestel pole mõtteid. Pole nägemust ja taolised peavad varastama - küll annetatud tarvikuid, roll up'e või kasvõi Facebooki - ja päristuttavaid. Nad varastavad teiste töövilju! Nad varastavad teiste inimeste elu.

Üks taoline on Katrini nimeline keskealine tädi, kes Loomapäästegängist lahkus. Tema levitatavad jutud ja kollase meedia tähelepanu viisid selleni, et kustutasin 300 ühist, enamasti enda tuttavat feissarist ära, et pääseda lõpututest päringutest, kes kellega käib, magab või miks enam ei maga?! Ära tüütas ja häiris.




Eraeluliselt läksid me teed poolteist aastat tagasi lahku, aga miks hoidis ta romantilisi ühispilte oma sotsiaalmeedia kontodel ja esines "valneri naisena", on küsimus pigem psühhiaatritele kui mulle. Tegelikult pole muidugi arstitädi juurde vaja minna vaid tegelikult oli asi selles, et teatud ringkondades on kasulik end minu nimega siduda. Ka Loomapäästegrupi nime taha pugemine enda ego upitamiseks ja eesmärkide saavutamiseks annab hea tulemuse. Palusin nii mitte käituda ja fotod ära koristada, sest see riivab juba minu päriselu.

"Sulle ei tule ühtki kallimat! Ma elimineerin nad koheselt ära!", vastas ta enesekindlalt.

Kui mees nii käituks, siis oleks tegemist ahistamisega. Naiste puhul on vist kõik lubatud? Me oleme gängis vaikides kannatanud ja arvasime, et küllap ta ää väsib. No ei väsi ja sestap tuleb olukorda selgitada. Pärast jälle häda, et miks ei rääkinud? Politsei ja pangad ju ka kuulutavad levivatest petuskeemidest ja -kirjadest. Eks ole?

Aasta jooksul annetati meile vaid katkiseid linu ja rätte. Nii ta väitis ja oli valmis ka tagastama. Me ei võtnud, sest mida me "katkiste linadega" ikka teeme ja ega me saa ka jõuga teise elamisse kontrollima tungida. Olgu võrdluseks toodud, et ainuüksi viimase paari kuuga, mil tüüri juures tagasi olen, on annetatud üle 30 transapuuri, rihmu, muid tarvikuid ja mingil määral ka loomatoitu. Ega tal endal seda manti muidugist vaja pole ja hädaliste loomadeni see jõuab. Loomapäästegrupi loomadeni ei jõua. Vahe on vaid selles.

Siis esines ta laadal oma loomaarstist sõbrannaga meie särgid üll ja müüsid oma nänni, jättes mulje, et tegutsevad Loomapäästegängi nimel. Mnjah, jälle olime vait, et tühjast suurt tüli ei tõuseks.

Facebooki lõi Kats veel gängis olles grupi "Harjumaa loomasõprade ja - päästjate gäng" , mille jättis samuti omale. See grupp jätab üheselt sellise mulje, et esindatakse Loomapäästegruppi ja provva kutsub sõpru muudkui liituma. Täna said nii mõnedki inimesed, kes endiselt endid minu sõpradeks peavad, taas kutse ühineda. Nemad andsidki sellest sigadusest teada.

"Ärge liituge ja laske end petta inimesed. Ärge olge seal grupis kui olete eksikombel sattunud ja jälgige ikka õigeid LPG sotsiaalmeedia kanaleid!"

Kats pole enam üks meie seast ega saa ka pärast kõike tehtut kunagi olema! Katrini MTÜ on LoomaTransport ja toetage parem seda kui tahate - siis on kõik aus ja õige! Ta on neid edutuid MTÜ-d ja OÜ-sid ennegi loonud ja küllap mõni neist veel hingitseb. Toetage nende tegevust, mitte "Harjumaa libaloomapäästegängi" - meieni teie head soovid ja muu tavaar ei jõua! Kuna tegevus toimub paljuski ikkagi väljaspool Facebooki, siis küllap tuleb ka vastav pressiteade väja anda, et ka teisi häid inimesi hoiatada. Meile ei jäeta lihtsalt teist valikut, sest antud proual on absoluutselt ükskõik ja ta jätkab oma tegevust täpselt nii kaua kui ise heaks arvab.


Ja nüüd võtke korraks aeg maha ja mõelge kuidas te ise käituksite taolises olukorras? Mida teeksite kui teie endine kaaslane vaatamata sellele, et elab reaalselt teise mehe/naisega koos ja on nii kolmanda kui neljanda härra/prouaga avalikult nii päevi kui öid veetnud, aga ikkagi ehib oma Facebooki-lehte ühispiltidega ja kuulutab kõikjal, et olete "paar" ja elate koos? Mida teeksite kui endine vabatahtlik kasutab teie firma või ühingu atribuutikat ning teeb kõik selleks, et teil kehvasti läheks?  

Mehed vast ei saagi midagi teha, sest piisab vaid naise lausest, et tegu on ta lapsi ahistanud pedofiili, perverdi, vägistaja, joodiku-narkomaani või vägivaldse jätisega ning kisa ongi taevani ja kõik unustavad tüli algse põhjuse ära. Sestap ongi see küsimus rohkem naistele mõeldud ja palun ärge pakkuge politseile teatamist, sest see ei vii kuskile.

Kui mina hakkaksin praegu loomakaitse liidu või - seltsi nimel gruppe looma, annetusi korjama ja neid igal võimalusel sarjama, oleks vastus vast kiire tulema. Nüüd kui taust on palju selgem, tasub teil ehk taas üks mu suvine blogilugu läbi lugeda, kus läbi lillede viisakalt asjast juba siis teada andsin.