02 oktoober 2019

"Naerata! Salvestame!"

Hoiatussilte võib teha väga rangeid või siis võtta veidi iiszimalt. Meie gäng valib reeglina ikka selle teise, sõbralikuma variandi ja tellisime säherduse märgikese, mis allergikud aevastama ja pikanäpumehi püksi tegema sunnib.

Elame imelikul ajal - seadus ei luba pättusi teha. Tehakse ikka. Nüüd ei luba seadus juba ka pildistada. Ikka klõpsitakse, aga see on tänapäeva pattudest vast isegi juba jõhkram tegu kui ligimese tapmine. 


Toon teile eelmise nädala kentsaka uudise Prantsusmaalt, kus rongis istus liputaja ühe naisterahva vastu, kiskus aga tilli välja ja kukkus onaneerima.

Naine võttis mobla ja salvestas kõik üles, et politsei jaoks oleks tunnismasterjal olemas. Hiljem riputas selle kohalikule kogukonnale hoiatuseks ka netti, et taoline pervert rongides ahistamas käib. Kes jääb süüdi? Ilmselt mitte pihkupeksja vaid naine.

Sama lugu on ka kodudes ja meie aedades ning hoidku Jummel selle patu eest kui te veebis naabreid varga eest koos foto- või videomatejaliga hoiatate! Veel hullem on aga siis kui näiteks te koer pätti ründab, aga väraval vastavat hoiatussilti pole! Kinni pannakse ja lapsed lastekodusse! Kohe! See käib kähku ja ametnikud lausa ootavad, et ühiskond taolistest parasiitidest puhastada. Õujeee Euroopa!

Kuna olen nõunik ka Euroopa Komisjoni juures, siis võin teile saladuskatte all paljastada, et uus määrus on kohe-kohe tulemas ja selle kohaselt tuleb varastele alates 2023 aastast jätta võtmed ukse taha spetsiaalse karbikese sisse. 

Eks ikka selleks, et pätt lõhutud aknast teie elamisse pugedes end ei vigastaks ega veene läbi lõikaks. Lisaks sätestab sama määrus, et tulevikus peab hoiatussildil olema näidatud ka kõikide peidetud kaamerate asukohad, et kurikael oskaks neid vältida ega satuks internetis vihakõnede ja vaenamise ohvriks.

Meie gängis on väga seadusekuulekad inimesed ja kui näeme pealt näiteks mõrva, siis jookseme koheselt selle toreda noaga võrukaela juurde ja palume allkirja spetsiaalsele blanketile, et võime video ja fotod avaldada ning politseile edastada.

Senini on pea kõik kurjategijad rõõmsalt nõus olnud. Tuleb pattu tunnistada ja tõdeda, et vastavad sildid meie masinatel puudusid. Häbi meile!

Nüüd on aga ka see rämedamast räme viga kõrvaldatud ja naeratage ikka kui loomapäästegängi kaubikutest möödute - piilukaamerad on valmis teid mälukaardile aegade või vähemalt interneti ja digiajastu lõpuni vangistama.