16 oktoober 2019

"Loomapäästegrupile annetati kulda!"

Eelmisel reedel oli liiklus Põhja-Tallinnas, Koplis häritud ja nähes meie jõustruktuure nii maal, merel kui õhus tegutsemas, kahtlustasid paljud kõige hullemat - SÕDA. Tegelikult meie pisiriigile keegi taas kallale ei tunginud vaid Loomapäästegrupile annetati lihtsalt puhast kulda.


Kullavedu turvanud vahendite hulka kuulusid muuhulgas kaks õhuväe ja üks politsei helikopter ning Kopli lahel patrullis Eesti ainuke salastatud allveelaev Kärna-Ärni. Lisaks saatsid kulda vedanud sõidukit politseimasinad vilkuritega.


Politsei esindaja kinnitas, et kullavedu tõepoolest toimus kuid ei soostunud kommenteerima täpset kogust. Küll aga ütles ta, et sel korral toodi tavapärasest suurem kogus kulda, mille Loomapäästegrupp lähitulevikus kasside vahel ära jagab. Kulda, mitte kassikulda annetatakse Loomapäästegrupile vastavalt vajadusele kuid üldiselt toimub taoline vedu kolm-neli korda aastas.

Taas oli kullaveo oraganiseerijaks kodanik Hallan Nõlvak, kelle isikut me igati varjata püüame. Ei-ei, mees ei pea oma nägu seetõttu varjama, et tema mõnes kehaosas kasvavad seened. Hallan Nõlvak ei ole eriline seenelkäija ja on kõikide õrnemast soost mükoloogide kurvastuseks oma kaunile elukaaslasele jätkuvalt truu.


Hallan Nõlvaku isikut varjame seoses sellega, et terroristlikud loomakaitseühendused tema elu kallale ei kipuks. Nimelt kvaliteetset kassitoitu annetatakse nii harva, et see on meie jaoks väärtuslikum kui puhas kuld ja selle nimel on nii mõnedki valmis lausa tapma! Sellest ka taoline salastatus ja relvastatud kaitse.

Loomapäästegrupp jagab "kulla" oma hoole all olevate autoavariidest taastuvate kiisude vahel ja esimene partii sõidab teadmata kuupäeval tundmatut teed pidi märgistamata masinaga Eidaperre, kus täna vajavad järelravi lausa 4 autorataste alt eluga pääsenud nurrumasinat.

Loomapäästegrupp tänab anonüümselt anonüümset Hallan Nõlvakut ja tema vahvaid sama anonüümseid kaasosalisi, kes kuldaväärt kraami raatsisid annetada. Lisaks täname üliohtlikku operatsiooni professionaalselt turvanud politseinikke ja Eesti mere- ning õhuväge. Vabandame ummikuid ja hirmu taluma pidanud linnkodanike ees. Järgmise kullaveo aeg on teadmata kuid Loomapäästegrupp loodab, et see toimub veel selle aastanumbri sees.