02 märts 2019

"Valimislubadus nr.1001"

Valimislubadus nr.1001 - eluasemekulud, toit, lasteaiad-koolid, kütus ja palju-palju muud esmavajalikku kõik TASUTA!
On juhtunud nii ootamatu asi, mida isegi sotsioloogid ei osanud ette näha, aga reformarid, kesikud ja ekrekad on rohelistele imelähedale jõudnud. Sinu hääl loeb! Minge metsa! Vabandust, valima ikka!

Kuigi lubasin, et mina rahaga kedagi ära ostma ei hakka, siis oponentparteide moraalitu käitumine ja topingu kasutamine ei jäta muud võimalust.

Arvate, et nad mängivad ausat mängu? Lora puha ning minge piiluge nende peastaapidesse. Kõik puha siruli, voolikud käsivartest välja turritamas ja muudkui vahetavad verd nagu suuskadega poisid. Mõistagi manustavad nad muid toniseerivaid aineid ka ning sestap ei maksagi imestadagi, et nad nii lähedale on jõudnud!

Viimses hädas võtan nüüd tagataskust Jokkeri-kaardi ja viskan selle letti - saate peaaegu kõik asjad ja teenused tasuta kui mind valite.

Teie palk hakkab muidugist laekuma minu kontole ning mina tasun selle ulatuses teie kulud. Teised parteid teevad ju täpselt samamoodi, aga te ohmakad ei saa lihtsalt aru. Lühidalt on kommunism käes ja te ei pea enam millegi eest maskma!

Rahajõe KALLAS on nii libe-nii libe,
rahva eest hoolitsemine nii kibe-nii kibe
vastumeelselt võtan selle koorma nüüd kanda,
teie asi on hääl lihtsalt minule anda!


Õujeee - 368, jõudsin ikka oma põhjapaneva valimisreklaami enne südaööd valmis!