01 märts 2019

"Tõmbame nädalale päris heade uudistega joone alla"

Just nii palju rõõmu teeb ühe kadunud ränduri koju jõudmine nagu piltilt näha. Perekass oli ainult natuke teist meelt ja takseeris umbusklikult laua tagant:

"Oleks võinud ju veel jalutada päevakese, nädala või aasta!"

Matšo-nimeline retriiver on ulakust täis ja ca pooleteist meetrine aed teda ei pea. Eelmisel aastal sai üle aia hüppamine selgeks ning nii ta siis omapäi sisse-välja hüpates lustis. Maja juurest ta minema ei läinud.



Seejärel pandi siiski jooksutross ja ta rahunes maha. Rohkem ära ei jooksnud kuniks sel nädalal tegi vehkat lausa kaks korda. Ei ta kaugele lähe ja tuleb kenasti tagasi, aga sedapuhku pidas kohalik mees Anton targemaks ta enne Rannamõisa teed kinni nabida.

Ja õieti tegi, sest te ei kujuta ette kui palju viimasel ajal on kasse ning koeri auto alla jäänud? Täna õhtulgi Jõhvi kandis jooksid kaks kutsat pimedas tee peal ja teine neist ei lippa enam kunagi. Inimesed peatusid ja püüdsid oma semu surma pealt näinud ning sellest "segi läinud" koera lõpuks kinni. Ta antakse kohe varsti meie Ida-Viru gängi inimestele üle ja homme asume juba tema kodu otsima.


Pärnamäel auto alla jäänud Pärniks ehk Pärnamäe Ärniks ristitud kiisu näitab paranemistundemärke ja turmsõda valgete vereliblede vastu on pärast vereülekannet olnud edukas. Nii korras veel verenäit pole, et operatsioonile saaks.

Ta elab ajutiselt Kakumäel ühe Eesti toredama notari kodus ja naudib parimat hoolitsust. Lisaks on ta ka Pärimisseaduse üksipulgi endale selgeks teinud ning sellest tõotab tulu tõusta meile kõigile.

Dr.Kesneri salavõlujook tegi Taadu-Aadu olemise paremaks ja vanahärra liigub juba palju kabedamalt ringi.

"Ega me teda muidugi lõpmatuseni sul üles turgutada suuda", ütles loomaarst Merili justkui vabandades.

"Mis mõttes? Ma arvasin, et teil on siin Koplis ikka soliidne, tasemel ja korralik kliinik, mitte mingi keldripood. Ärge hakake viilima ja lepime kokku, et Aadu elab vähemalt 35 aastaseks!"

Nüüd lülin ruttu mobla välja. Siis saab vähemalt heade uudistega tänasele päevale ja osaliselt ka nädalale joone alla tõmmata! Puhake sõbrad ja nautige saabuvat kevadet!

Tänan eeltoodud loomajuhtumitega seotud hoiukodude inimesi, loomaarste, loomadele abi otsinud inimesi ja loomulikult ise-ennast. Go Heiks, go! Vat, nüüd on õige asi ja ka enda saba püsti aetud! Katame lauad!