31 märts 2019

"Kuradi EKRE!"

Lund sajab! Kuradi EKRE! Panin suverehvid alla. Sedapuhku pea kõikidele gängi kaubikutele ka! Kuradi pagulased!

Kuradi Tallinna linnavalitsus! Säh sulle Taavi Aasa va paipoissi! Näete ise oma ihusilmaga kuidas loodav koa-LITS-ioon meest muudab!

Nädal aega juba pläravad tema käsul raadios, et kui suverehvi alla ei pane, siis järgneb räme trahv, vara konfiskeerimine või isegi vangla! Pagana venelased!

Pollarid on juba valmis ohvreid püüdma. Neil nüüd uus munder ka. Kõik on muidu nagu vanasti, aga kübarad on peas. Nagu SS. Palun mitte segi ajada schutzstaffel'iga vaid tegu on Secret Servicega ehk vana kaitsepolitseiga. Need saadetakse uue kava kohaselt nüüd ka liiklust ohjeldama. Kuradi Helmed!

Fotomeenutus aastast 2003, mil 6.aprillil tuli maha selline lumi, mida siinsetel laiuskraadidel juba ammu nähtud poldud. Siis sai uuesti talvekingad autole alla virutatud. Enamus traktorijuhte sai miljonärideks, sest neist aparaatidest oli Tallinnas krooniline puudus ja sahahinnad küündisid taevasse. Kas ajalugu kordub?

Kuradi EKRE ja Isamaa ja Keskerakond! Närvi ajate! Ma kohe teadsin, et nii läheb kui nad oma jamaga pihta hakkasid! Et, kõigile üheselt selge oleks, siis reformistid ja sotsid olid lumesaju vastu ning ei puutu vähimalgi määral asjasse!

Muide, enamus "helbeid", mis alla tulevad, on südamekujulised! Uurisin just mikroskoobi all. Kuradi EKRE ja Helmed, ma ütlen!