19 mai 2021

"Kes ees, see saab pappi!"

Väljakutse Nõmmele. Verivärske lapsevanem Kelli-Tanel Samberk-Veskimäe tõttas konnakest üle tee aitama. Meil nimelt käib nüüd väike rabelemine, sest Kaitseväe muusikute pealt kokkuhoitud miljonid anti Loomapäästegrupile ning iga väljakutse eest saab pappi. Palju pappi!

Ja nii nad üksmeeles läksidki. Siis pidasid aga kinni ja tõstsid lapse bussipeatusesse ning vaidlesid jupp aega. Lõpuks tormas kumbki oma masinasse ja andis gaasi. 

Ma haarasin beebi enda autosse ja kimasin järgi - tahtsin ka pappi saada. Lapse oleks ka tagasi andnud - nagu hüljatud oli teine või kuidagi niimoodi. Kindlasti kiipimata ka - pärast otsi taga kui lapsevanem peaks ümber mõtlema ja tagasi tahtma.

Õnneks suuremaks madinaks ei läinudki, sest väljakutseid tuli muudkui juurde - Stromkal hakkas kala vees uppuma ja oli ilmselges lämbumisohus. Ja üks vares ei saanud lendu. Nüüd toimus järjekordne imeline pooldumine ja üksiklapsevanem Kelli-Tanel Samberk-Veskimäest sai kaks sõbralikku inimest - Kelli Samberk ja Tanel Veskimäe.

Tark saab aru, et üksmeele tekitas kogu raha peresse jätmise soov. Ihnurid, ahned ja tulevased uusrikkad! Nii nad tuiskasid - Tanel läks kalale ujumist ja Kelli linnule lendamist õpetama.

Mina läksin Nõmmele konna juurde. See raibe oli juba ise üle tee saanud ehk pappi ei saagi, pappi ei saagi! Elu on vahest meganõme ja ebaõiglane! Konnad on ka nõmedad! Nüüd läks küll lappama. Andke andeks - rohud jälle võtmata!