09 jaanuar 2021

Üllatunud koeraomanik: "Inimesed ei saa siin riigis ka sellist abi nagu loomadele osutatakse!"

Natuke nalja kah, mis juhtus eelmise blogiloo kangelasega.

"Inimesed ei saa siin riigis ka sellist abi nagu loomadele osutatakse! Selle jaoks leiavad poliitikud raha küll, aga inimestele mitte!", imestas saksa lambakoer Kingi omanik kui Loomade Kiirabi Kliinikus röntgenülesvõtet ootasime. 

"Ma ei saa ortopeedi juurde juba pool aastat, kuigi käin koerast kehvemini, aga te teete ühe kõne ja kõik on korras. Toote ja viite ning annate toitugi kaasa. Kõik maksate kinni ka. See on ennekuulmatu!"

"Ole rahulik ja maksumaksja raha pole siin mitte üks sent! Täna häid inimesi, kes Loomapäästegruppi toetavad ja selle võimalikuks teevad."

"Ja tulete panete ta magama ka kui vaja on?"

"Erandkorras teeme sedagi, aga võime kohe ka sinu ära eutaneerida kui soovid. Siis üks käik ja mida sa ikka piinled oma lombaka jalaga. Näe aitame inimesi ikka ka!"

"See oleks hea küll!",
hakkas muhe vene vanahärra naerma. "Aga te olete tublid ja kiired. Eelmisel nädala kukkus vastasmaja kass aknast alla selja peale ja kohe olid varesed ligi. Kui alla jõudsin oli teie auto juba kohal!"

"Ju siis lihtsalt vedas ja masin oli lähedal, aga jäägu sulle selline mulje ning räägi kindlasti edasi. Tegelikult on see vabatahtlik loomapääste üsna abitu ja mannetu kuid jäägu see nüüd küll meie vahele",
patsutasin viimase aja p
arima komplimendi öelnud taadile õlale.