25 jaanuar 2021

"Appi! Jälle saime homo- ja russofoobse rassistliku valitsuse!"

"Uus valitsus pole tasakaalustatud üksnes naiste ja meeste ning kogenud ja vähekogenud, vaid ka ausate inimeste ja mainetaagaga ministrite poolest", kirjutab tänane Eesti päevaleht.

Tõsi ta on, aga mida te kostate kui väidaksin, et tegu on taas homo- ja russofoobse rassistliku valitsusega? Kus on venelased. Kus on homod? Seda viimast saab muidugi siluda kui mõni minister vajadusel "kapist" välja tuleb ja hiljem sinna tagasi peitub.

Miks pole valitsuses mustanahalisi ja asiaate? Kus on islami- ja judaismi jüngrid hindudest rääkimata. Pekki? Juute pole kah valitsuses! Pagana EKRE käepikendus ja silmamoondusmäng, ma ütlen! Ei ole vihakõne! Naljakõne hoopis! Poogen, täna pole veel vihakõnesäädus vastu võetud. Rõhk sõnal VEEL. Kuidas edasi? Panen veidi Nostradamust:
  • Teder ja Kracht saavad varsti välja, sest süüdistus oli auklik nagu sõelapõhi. "Oops, ikka juhtub!", ütleb ekspolitseinik Jaani äpardust siludes ja lisab, et ühiskonna heaoluga arvestades oli tegemist siiski õnneliku ja normidesse mahtuva tööõnnetusega.
  • Valitsuse reservfondist eraldatakse Siimule 10 milli, mille ta seejärel meedia kestva kiidulaulu saatel riigieelarvesse tagastab. Andruse ämm saab samast fondist kilekottide ostuks 10 000 eurot.
  • Mailis loob "Stenbock kindergarden'i" ehk lastepäevahoiu ministriprovvade tittedele. Maja üks tiib ehitatakse ümber ja rahulolematuse vältimiseks võetakse sinna konkursi alusel ka mõned vaestest peredest pärit lapsed. Tõsi, nemad peavad küll selle eest maksma.
  • Keit puhub hinge sisse Autorollole ja firma hallata jäävad kõik riigile kuuluvad sõidukid. Et vältida hiljutist jama, hakkab Autorollo uue seaduse alusel transportima ka valitsusliikmete ja riigikogulaste lapsi.
  • "Vene häälte" püüdmiseks väidab Martin järgmiste valimiste eel, et ta pärisisa pole tegelikult Mart vaid hoopis Vladimir Putin ning pakub juba Venemaale kingitud maadele lisaks ka kogu Ida-Virumaad. Seda juhul kui tsaar isadust ikka tunnistab.
  • Mart tunnistab avalikult, et on pede ja palub rahvalt vabandust. Eesti LGBT Ühing tunnustab teda Kuldse peenisega. Mardist saab järgmine president.
  • Varro annab pooled oma lastest Keila SOS lastekülasse ja paneb praeguse putka kinni. "Nelli Teataja" pakub peatoimetaja kohta, mille ta lõpuks ka vastu võtab. Umbes nii see asi meil läheb ja aint aeg annab arutust kas ettekuulutus ka paika peab.
  • Kersti ei saa OECD bossiks. Vihastab ja astub EKRE-sse.
  • Oleviste kirik ehitatakse ümber mošeeks. "Estonia" teater eemaldab "Opéra national de Paris" eeskujul "Luikede järve" igaveseks ajaks oma kavast ja asendab selle "Tibutantsuga".
Loomad, loomad, loomad! Ei saa neist üle ega ümber. Midagi ei muutu ja virelevad samamoodi edasi. Nüüd ma villast juba ei viska. Rääkisin Kajaga enne valimisi Sky raadios - intekad sattusid ühele päevale ja jäi veidi lobamiseks aega.

"Loomakaitse pole meie erakonna teema kui metsade raiumisega seotu välja arvata", vastas ta mu päringule. Viimane ei puudutanud pesitusajal raierahu kehtestamist vaid mahtude vähendamist. Urmas on tore mees, viisakas, sõbraliku ja avatud olemisega. Ta on ennegi maaeluminister olnud. Loomade elu ei läinud sel ajal millimeetritki paremaks. Ilmselt ajalugu kordub ja püüdlused vägivallavaba maailma poole kehtivad vaid inimestele. Seega ei muutu midagi ning jõhkrat vägivalda ja üleskohut täis "loomamaailma" ees sulevad silmad lisaks poliitikutele ka enamus inimestest.

Keda valid, seda saad ja ühiskond on oma juhte väärt! Seda ei tasu kunagi unustada ning hilisem kirumine on täiesti mõttetu ajaraisk. Nii see käib, aga oleme sõbrad ikka edasi ning püüame vahetuvate valitsuste kiuste ellu jääda ning hakkama saada. Neil seal "üleval" on oma elu ja mängud, meil siin "all" oma. 100 kriitikavaba päeva alaku ja mingu meil kõigil hästi! Hurraa!