12 detsember 2020

"Üks paganama hea jõululugu"

Jõulud on headuse aeg. Jõulud on annetuste kogumise aeg, sest siis justkui ei tohi ära öelda. Ma siiski eristun ja teen juba ei tea mitmenda loo, kus raha ei küsitagi. Teen ühe veidikene teistmoodi Jõululoo sellest, et usku ei tohi kaotada ja võitlema peab just täpselt selle piirini, kus veel võimalik on ja ramm üle käib. Ka oma lemmikute eest!

Sellele vahva koeraga seotud Jõululoole sai algus pandud juba suvel ning paremat kinki ei suuda vast ükski oma looma päriselt armastav omanik välja mõelda: 

"Huurrraaaaa! Tere taas Heiki ! Täna kirjutan küll õnnepisarates ja naeratus näol seda kirja, sest Toffyga vereproovi andes saime parima uudise, mida ma kuulda soovisin viimased paar kuud: 

"Toffy on terve, tema vereproov on korras." 

Täna võime öelda, et SELLE VÕITLUSE ME VÕITSIME !! Kuigi ega me ei ju täpselt ei tea, millega me võitlesime. Eks? Bakteriaalne haigus, keha enda error või midagi muud, kuid sellel pole ka enam vahet. Toffy tunneb ennast suurepäraselt, tema energia on piiritu, rõõm ja tahe taas tagasi. 

Ravimid oleme saanud miinimumi ja liigume tasa ja targu ka nende lõpu poole. Olen siiralt iga päev tänulik teie organisatsioonile, et te kõige mustemal päeval meile appi tõttasite ja nii palju jõudu ja lootust süstisite ! Anname Toffyga igakuiselt ka oma panuse,et te saaksite oma headust jagada ka teistele ! "