08 detsember 2020

"Heategu tuleb sinu juurde tagasi!"

Loomapäästegrupi esimene heategevuslik oksjon on tänaseks ajalugu ja kõik sujus kenasti kui üks pisike apsakas välja arvata. Ja nimelt ei saanud algselt need inimesed pakkumisi teha, kes sõbralistis polnud. Õnneks anti märku pea koheselt ja viga sai parandatud.

Märkasin pakkujate seas tuttavaid nimesid ja kõige heldeim neist oli Ingrid Virolainen, kes maksis pehme-pehme padja eest pea topelthinna. Heategevuslikel müükidel nii käibki ja see käib asja juurde. Suur-suur aitäh!

Pääsküla rahvas teab Ingridit rohkem ja kui teil juhtub koer plehku panema, siis on just tema suure tõenäosusega see inime, kes ta teile koju tagasi toob. 

Pehme padja firma omanik Gertu Saaretalu on samuti väga rahul:

"Poleks üldse uskunud, et see oksjonipostitus nii paljudele silma jäi. Olen saanud uusi kliente, kuigi see polnud üldse plaanis kui teie poole pöördusin. Heameelega jätkaksin veel Teiega koostööd. Aitäh, suurepärase kogemuse eest!" 

Kel aga jõulukingid veel ostmata, tasuks kiigata "Pehme padi" kodulehele. Äkki leiate just sealt sobivad kingitused, mis lähedastele rõõmu teevad:

Loomapäästegrupi lehel on parasjagu käimas meie teine oksjon, kus pakkumisel ilusas raamis Mari-Mai Koha joonistus hobusest. Astuge aga ligi ja tehke pakkudes head.