07 detsember 2020

Pärijad: "Isa kasside ellujätmine pole jätkusuutlik!"

Olen küll igasugu asju kuulnud, aga taolist põhjendust oma esivanema igapäevaste sõprade tapmiseks veel mitte. Algselt arvasin, et "paugun" sel teemal korralikult. Kiisude eest hoolitseja ja nende viimane elulootus palus aga vaiki olla. 

No ma siis olen vait ja vahendan vaid tema kirjakest ning loodan, et eakad kuid ülikabedad ning hea tervise juures olevad "surmamõistetud" saavad võimaluse oma eluteed veel jätkata.


"Omaniku surma tõttu vajavad uut head kodu neli väga hoitud-armastatud kassi!"
  • Liisi - emane, must, sünd.2005
  • Täpukiisu - emane, must valge maniski, käppade ja kõhualusega, sünd.2006
  • Mustu - isane, must, sünd.2006
  • Hallu - isane, hall, sünd.2006
Kassid on steriliseeritud/kastreeritud, saanud regulaarselt ussirohtu, kiipe ei ole. Elanud on nad nii toas kui väljas, omanik oli 24/7 "uksehoidja". Öösiti maganud toas. Oskavad kasti peal "asju ajada".


Vastu talve ilmade külmenedes on kassid ilmselt väga meeleldi nõus olema ka ainult toas.
Liisi on väga sülekass; Täpukiisu veidi arglik; Mustu on "rahvamees", küsib kõigilt kohe pai ja poeb sülle; Hallu on veidi tagasihoidlikum, aga kui omaks saab siis on väga muhe nurrumootor.


Kui Su kiisu on just lahkunud ja kodu tühi, siis kaalu kas tahaksid päästa neid eakamaid kiisusid ja pakkuda neile Jõuluks uut head kodu! Tore, kui kiisud saaksid uutesse kodudesse vähemalt kahekaupa - üks emane ja üks isane, siis on neil ehk lihtsam kohaneda uue olukorraga."

Kui see lugu Sind kõnetas, siis helista palun ja küsi lisainfot - 56988098