25 jaanuar 2019

"We will rock! Eks ikka loomade eest ja julmade inimeste vastu!"



Kui enamus ühinguid enamasti kaitsevad loomi ja seisavad nende õiguste eest, siis me oleme nimetanud enda tegevust ikka rokkimiseks. Me rokime loomade ja teiste liikide eest. Me rokime julmade ja ükskõiksete inimeste vastu! 

Kõrvaltvaatajale tundub, et me võtame seda loomapäästeasja kuidagi lõdva randmega - me ei tundu nii ametlikud, aga see ongi olnud tegelikult ka eesmärk. Me pole mingid poliitiliselt korrektset ilukõnet pidavad ametijukud vaid tavalised inimesed, kes soovivad kõiksugu elukatele head ning oleme selle nimel valmis ka inimloomaga tüli minema kui teistmoodi ei saa. 

Mõned Loomapäästegängi uues annetusklipis figureerivad tegelased tuletavad valusalt meelde elu haprust ja neist tuleb rääkida minevikuvormis. Loomad-linnud on absoluutselt abitud aina kiiremini kõrgemale ja kaugemale tormava inimkonna ees. Nad jäävad "progressile" ja levivale ükskõiksusele jalgu. Õnneks elab sellel planeedil väga palju inimesi, kes seda märkavad ja neile abikäe ulatavad. 

Video tunnusmuusika "We will rock you" on ehe klassika Queeni varasalvest ja seda hakkame kasutama ka tulevikus. Muide, kirjutasime ka bändile, aga miks ja milleks, las jääda veel saladuseks. Nii kaua kui vastust veel pole saabunud, maksame mõistagi autoritasud nende mussi kasutamise eest ära. 

Elu on ebaõiglane ja eriti loomade-lindude jaoks, seda teab iga empaatiavõimeline inimene. Elu on habras, seda teab iga Queeni fänn kui kasvõi Freddie Mercury surmale mõtleb. "Keep yourself alive", "All dead, all dead" ja "Who wants to live forever?" on vaid mõned stiilinäited kuidas see rahvamuusika kollektiiv üsna samadest asjadest neile omasel viisil rääkis. 

Aga "The show must go on" ja see jätkub pisarate, valu ja kohatise meeletu viha kiuste, mida mõnede inimeste tegevus loomade kallal esile võib kutsuda. 

"We will rock you" Loomulikult! Meie rokime loomade nimel! Me rokime julmade omanike ja vastikute inimeste vastu! Thanks for rockin' with us!