22 jaanuar 2019

"VALIMISLUBADUS 2 - SÕDA USA-ga"

Kuidas jõukus tuua iga eestimaalase kodusse? Kuidas oleks kõigil hea? Loen erakondade programme ja selline poliit-idioot nagu ma kord juba olen, ei suuda miskit tarka välja mõelda.
Igal erakonnal on sees mingid punktid, mis meeldivad ja taolised, mis ei kõlba isegi koera hänna alla. Aga teeks õige "ühepajatoitu" ning segaks selle jama kokku võttes igalt parteilt ainult meelepärased lubadused.

Mnjah, aga siis jääb ju raha puudu, sest arvuta kuidas arvutad, puudu jääb ikka rämedalt! Mida küll teha? Välja mõtlesin!


Ja nimelt, nii kui võimule pääsen, siis esimese asjana kuulutab Eesti Vabariik Ameerika Ühendriikidele sõja. Kaks päeva hiljem anname alla ja kõik on õnnelikud. Ameeriklased saavad tuumarelvad tuua Venemaa piiril asuvasse oma uude osariiki. Meie saame aga ameeriklaste riigiarvest raha. Venelastele see plaan väga meeldida ei pruugi, aga küll suurenev dollarite hunnik ka nende näod naeratama paneb. On ju hea plaan?

Igaks juhuks helistan Trumpile, et vennike südamerabandust ei saaks kui nii peakski minema. Helistan Putinile ka. Tõenäoliselt annab pool föderatsiooni eelarvest, et me seda geniaalset käiku ei teeks. 


Läheb nagu läheb, aga Eesti võidab igal juhul! Poliitika on ikka väga lihtne tegelikult .....