12 jaanuar 2019

"Issver! Lapsed teevad muudkui lapsi!"

"Paljuneda! Teie esmane ülesanne on paljuneda!", ütleb Piiblisõna ja meie esivanemad paljunesid nagu jaksasid. Enam nii väga heledama nahaga rahvad seksida-paljuneda ei viitsi ja on võtnud kindla kursi väljasuremisele ....

Minu pere astub sellele aga kindlalt vastu ja täidab vankumatult ühe Põhjamaal asuva riigiga sõlmitud sõpruse ja genofondi rikastamise kokkulepet. Üks "Valnergängi" siseringi kuuluv anonüümsust palunud naissoost kodanik, kelle isik ja elukoht on autorile teada, esines Jõulupühade ajal järgmise nõudmisega:




"Heiks, märtsis tuled ja oled siin kui ma sünnitama lähen! Punkt! Ma tahan, et oled sel ajal koos meiega! Punkt!"


Selge pilt ja lapse kõrval tuleb olla kui ta seda tahab! Eks nii ole kindlam ka, sest olen 53 eluaasta jooksul omal käel omandanud igati pädeva amatöör-günekoloogia professori kraadi ning see peaks tagama piisava turvatunde igale värskele emmele ja memmele ....

"Kas poiss või tüdrik? Olete uurinud ka?"

"Tüdruk"

"Jummel tänatud! Siis saad last kasvatada ja kunagi ka lapselapsi näha. Poiste ja meeste puhul see väga kindel pole ..."

"See on ikka jama kui sugu on enne teada", avaldas arvamust teine Valnergängi siseringi kuuluv välismaal elav meessoost kodanik, kes on muuseas selle teise siseringi kuuluva anonüümsust palunud naissoost kodaniku lähisugulane.

"Mehed ei jaga ikka üldse matsu!", hakkasin minuga sama verd jagavat väljamaa meessoost kodanikku isalikult harima. "Tänapäev pakub hulgaliselt ka teisi võimalusi ja näiteks pole sugugi kindel, et tegemist on tüdrukuga! Ta võib olla ka ilma nokuta poiss näiteks!"

"Issand jumal Heiks! On sul ikka teooriad! Sind ei tohi lapse ligi lastagi!", sekkus meie vestlusesse peatselt emmeks saav naissoost kodanik.

"Halloo titt! Tuleta oma lapsepõlve meelde! Meenuta õige kuidas ma su eest hoolitsesin ja sind õpetasin!"

"Seda õpetasid, et Jeesus oli tegelikult naine ja ema kutsuti pärast kooli? Aga muidu oli meil tore küll ....."

"Ära hakka pihta rase! Võrdleme kõhtusid ja vaatame kes meist rasedam on. Mu kõht on igatahes kaks korda suurem!"

Nii, et juba ülejärgmine kuu olen ma veits pikemat aega ära ja peate siin ise hakkama saama.

"Sõbranna sünnitab ka varsti ja siis on tüdrukutirtsul sõber juba maast-madalast olemas. Nii vahva. Ta ootab poega....", rõõmustab "Valnergängi" siseringi kuuluv anonüümsust palunud naissoost kodanik, kelle isik ja elukoht on autorile teada, õnnelikuna.

"Mnjah, ma poleks nii kindel! Tegemist võib ka munadega tüdrukuga olla. Eks ta kunagi ise valib. Teil riigis vist ju saab. Äkki saab siis ka liiki juba valida ning ta kirjutab passi näiteks "paabulind" või jänes. Isane soovi korral"

"Issand! Heiki, ole parem vait natuke aega! Ma vist ikka ei taha,et sa tuleksid ....."