05 detsember 2017

"Väga-väga kiire juhtum! Peremees suri, Kassu otsib kodu!"


Kassu peakese kohale tõusid taas tumedamast tumedamad pilved, kui ta peremees, endine korvpallur, oma kodust eile hilisõhtul surnuna leiti.

See polnud eakale kiisule teps mitte esimene lein, sest mõne aasta eest otsustas ta perenaine siit ilmast lahkuda. Peremees ei tulnud leinast välja, kaotas elumõtte ja vaatas nii tihti, kui võimalik pudelipõhja. Ei tasu hukka mõista, ma käituksin ilmselt täpselt samamoodi, kui just mõni suurem kohustus maa peal ajamist ei vaja. 


Kassut armastas ta vaatamata sellele aga väga ja hoolitses ta eest superhästi kuniks nüüd enese tervis üles ütles. See kukkumine võis ka õnnetus olla, ei tea, ei tea ....

Seaduse kohaselt peab taoliste loomadega tegelema omavalitsus. Paraku ei taha ma kiisule lisastressi tekitada. Lisaks pole paariteist aastasel kassil seal ka erilist koduleidmisperspektiivi.

Seega otsingi kõikvõimsa Facebooki kaudu kiiret abi. Kes soovib endale imeilusat ja sõbralikku eakat tubast kassi? Kes saaks talle kuni päriskodu leidmiseni ajutist peavarju pakkuda? Andke teada. Mina tänan!

50 83 336, info@loomakaitse.eu