07 juuni 2017

"Hallikene nautis täismassaaži ja hellitusi"

Tunde kestev täislaks süvamassaaži väljaõppinud professionaalilt. Hallikesele igatahes meeldis. Mulle mitte, sest kadedaks tegi, aga küll ma selle kondimudija ära petan kui koeramaski järgmisel korral pähe panen ja end Hallikese asemele sokutan.

Täna juhtus ka midagi ootamatut.



"Appi! Meil on hiired! Kuuled krabistamist? Mine vaata üle!", kamandab Karme oma kaasat. Ukse avanedes vaatas vastu aga hoopis Hallikese lausa süüdlaslik nägu, kes oli oma toidukausi täiesti tühjaks söönud. Karme oli õnnest segane:

"This is f....ing victory!!! Kauss on tilgatumaks tühi!!!!!!!!!!"


Ega ta varasemalt süüa suurt tahtnud, aga loodetavasti on see mure vast nüüd murtud. Maris tellis aga ka seda nn jõugeeli, mida Hallike ikka mekkis ja täna sai ka see koerakeseni toimetatud. Kniks ja kraaps!

Kondimudija oli oma hoolealusega väga rahul - liigestes ta midagi väga imelikku ei tundnud ja Hallike sai ikka põhjaliku massaži. Ma tänaksin seda head inimest nimeliselt, aga ta palus anonüümsust ja olgu siis nii. Suured tänud ikkagi!


"Ega need liigesed ikka päris õiged ole! Kui jalutame, siis käivad teinekord sellised raksatused läbi, et valus kuulata!", ütleb taluperemees vahele. "Aga küll need ka korda saab. Valuvaigisteid igatahes enam vaja pole!"

Pärast iluprotseduure lasime Hallikese aiast välja ja kuulikiirusel ta minekut tegi. Võhma jagus paraku umbes viieks minutiks ja siis viskas ta oma taguotsa raskelt murule. Vaeseke ja sellist veeti kilomeetreid ja isegi pealinna välja! Arulage ja julm!


Nüüd tuli teda aga rihmaga tagasi tuppa meelitama hakata. Olgu kohe mainitud, et see va rihm toimib sulaselge pidurina. See on ka mõistetav kui meenutada kuidas vaest koera rihmaga poodi ja lohistati!

Mare tulek polnud meile tegelikult üllatus, sest visiidist anti teada:

"Meile on teada, et ta tuleb täna oma koera tagasi VARASTAMA. Ta vähemalt lubas nii ja olge siis valvel!", ütles ametnik X telefonis. Ka naaber hoiatas ette, sest proua põrutas esmalt tema hoovile: 

"See segane käis siin maad uurimas ja on varsti teie juures!"

Ärge siiski pabistage ja igasuguste olukordade lahendamiseks on alati võimalused olemas. Ka vägivalla vastu on alati rohi olemas! Inimesed on igatahes kodus ja valvel. Koer magab toas ja lisaks on majas teised kutsad, kes võõraste peale põrgulärmi teevad. 

Nädalavahetusel viskame igaks kümneks juhuks ka paar kaamerat üles. Mina tahaksin loomulikult veel paar auku kaevata ja need okstega katta ning 10 maamiini paigaldada, aga pererahvale see veidral kombel ei sobinud. Imelikud inimesed!