23 jaanuar 2017

„Nunnumeeter põhja ehk ravi vajanud Täpi võitis kliinikurahva südamed!“

See pisike kolmekuune koeralaps viidi eile Loomade Kiirabikliinikusse, sest oli äärmiselt loid. Pererahvas oli tõsiselt mures. Mis siis juhtus? Ei midagi erilist vaid uudishimulik Täpi avastas maailma ning pistis sibula nahka. Säh sulle tervisliku toitumise aluseid!

Kliinikurahvas armus aga imearmsasse kutsikasse sedavõrd ära, et isekeskis peeti juba plaani kuidas küll omanike käest see tegelane kätte saada. No kohe kõigile meeldis ta nii väga! See oli muidugi nali, sest otse loomulikult saavad kõik inimesed ikka oma lemmikud tagasi, aga sellist villast me seal tagaruumis viskasime küll.




Kõige hullem oli see, et ka mu naiska armus kutsikasse ära ning küll ta musitas ja hellitas teda. Täpile see mõistagi meeldis. Mäletatavasti põeb Kats aga praegu ka mingit eriskummalist pisitütresaamisvaimustust. Sellele lisandus nüüd siis veel ka kutsikavõtmissoov! Vaene mina! Keda järgmiseks? Äkki võtaks siis juba ka imearmsa tupsununnu suurte silmadega vasika?
Olgu mainitud, et staarkutsika omanikud tulid oma hoolealusele juba täna õhtul järele, sest haiglaravi viimane rohkem ei vaja. Oleks te vaid seda rõõmu ja õnne näinud.