26 aprill 2019

"Väga sinine lugu" tekitas ootamatult palju elevust"



„Olete siis Heidiga paar või ole?“, pärivad inimesed. "Kõik tundus nagu aus ja õige!"

„Sotsiaalminister helistas mulle isiklikult ja palus demograafiliselt väga raskel ajal riigile mitte selga keerata, sest rahvuse püsimajäämine on hädaohus ning stabiilsed peresuhted, millest koorub vaid paar tibukest, ainult süvendab seda.

Sestap jätsime Heidiga pisarsilmi hüvasti ja ma olen ennastohverdavalt jätkuvalt „KÕIGI naiste mees“,

sest olukorras, mil naisi on vähem kui mehi, pole lihtsalt vastutustundlik teistele selga keerata. Ka nemad väärivad naeratust ja võtke seda kui rasket sotsiaaltööd. 

Tänapäeva suhted ei kesta ja ma pigem teen võimalikult palju naisi kasvõi lühiajaliselt õnnelikuks kui seda ühte ja ainust pikaajaliselt õnnetuks! Aamen ja andku taevased väed mulle andeks või soovigu edu!"

Naljalugu sai alguse kui Heidi suutis mulle lõpuks augu pähe rääkida, et ta saatele „Tuhat tervist“ intervjuu annaksin. Intervjuu oligi „SEE“, millest kirjutasin, aga rahvas „ARMASTUSEKS“ pidas.


„Uskuge ikka headusesse ja armastusse ning ärge olge nii kuradi tigedad ja õelad. Loodus tärkab ja taimed tolmlevad ning soovitan inimestel sama teha! 

Ader vakku ja seeme prakku sõbrad! Viimase loosungiga tervitan loomulikult tublisid põllumehi, kel algab aasta tegusaim periood, aga eks iga lugeja saa sellest jällegi omamoodi aru." 

Sotsiaalmeedias on eriti lihtne inimesi haneks tõmmata ja ka seda praegust juttu ei tasu puhta kullana võtta, sest tegelikult sotsiaalminister mulle ei helistanud. Hoopis president tegi seda. 


Kui nüüd täitsa tõsiselt rääkida, siis pärisarmastust ja -suhet pole kunagi mõtet sotsiaal- või pärismeedias presenteerida, sest meie seas elab sadu teatava vaimse hälbega psühhoterroriste, kelle elu kohustuslik osa on kommentaariumis kõik ilus täis sittuda ja inimestele verbaalselt võimalikult palju haiget teha. 

Nende eesmärk on teie suhe maatasa teha. Nad tahavad, et see lõppeks. Nad tahavad, et te lahku läheksite. Nad tahavad, et üleüldse ühtegi positiivset uudist mitte ühelgi teemal ei ilmuks. Küllap olete isegi tähele pannud, et kõik inimesed, kes meediast läbi käivad on lollid, koledad, värdjad jne jne.


Mind on "kolgitud", mõnitatud ja tagakirutud juba üle kaheteist aasta ning sestap see tühikargajate kiuslik möla mu tuju ega ööund rikkuda ei suuda. Ja mille eest? Selle eest, et mõned tüübid arvavad, et loomad peavad piinlema. Sellepärast kolgitud, et lihtsalt tuleb halvasti öelda. Mind on nimetatud ilma igasugu põhjuseta kõiksugu nimedega ja nüüd tänu ühele rahusteid õgivale suitsiidsele lapsepeksjast joodiknaisele lisandus veel "naisepeksja". Tõtt-öelda pohhui. Absoluutselt poogen kui mõni aru ei saanud ja ega ma tema pärast oma elu nüüd küll elamata jäta!


Minul võib ju savi olla, aga verbaalrünnakud võivad mõjuda mu võimalikule väljavalitule ja seetõttu te temast kunagi ei kuulegi. Ühest te korra lugeda saite, aga see oli viga, millest õppisin.  

150 aastat tagasi sain taolise tahtlikult solvava tolguse duellile kutsuda ning hea õnne korral talle isegi kuuli pähe kihutada või mõõgaga läbi torgata. 

Võis muidugist minna ka vastupidi, aga sa ei pidanud käed rüpes passima. Tänapäeval, pahatahtlike veebivärdjate kuldajastul, mil keegi oma sõnade eest ei vastuta ja pahatahtlik kisa taevasse kostub, on tiba keerulisem nii daami kui ükskõi kelle au eest seista .....

Klipi salvestamine oli ääretult lõbus, kuigi rääkisme väga isiklikest ja tõsistest asjadest nagu vähk, alkoholism, suitsetamine ja kuidas raskel ajal terve mõistus säilitada ja kuidas sellest välja tulla.  Milliseid tervisenippe ma kasutan, saate näha ja kuulda 18. mail kell 9.10 Kanal 2-s.

„Pane keel kohe suhu tagasi Heidi ja ole tõsine. Ma hakkan sulle kohe armastust avaldama ja kätt paluma. Kes seda usuks kui sa igal pildil ainult naerda lagistad!“, manitsesin kui telesaate „Tuhat tervist“ tarbeks fotosid klõpsiti. See peaks sobima vast viimase foto allkirjaks küll. Ärge siis pikka viha pidage ja tuhat tervist teile kõigile! Tõmban selle nädala "kuumima paari" loole joone alla Heidi sõnadega:

"Päris armastus on hell ja peidus. See peab olema enese sees ja ennekõike enese, siis teiste vastu. Mul on hea meel, et saime 
Heikiga teile kõne- ja mõtteainet pakkuda, olla kommenteerimise objektiks sarnaste inetute ninade, naisepeksu, idiootide, liiderdajate, kanatapjate, aga ka loomaarmastajate, heade ja ägedate inimeste, üksteist südamest ära teeninud inimeste kontekstis. 

Kui keegi veel tahab 2 nädalat kuuma paari kuulsust saada, saame kokkuleppele ja teeme rõõmuga ilusaid pilte. Olge hoitud ja armastage elu, inimesi, kurioosume, loomi ja oma lähedasi just nagu mina ja Heiki!"