27 aprill 2019

"Nädalalõpu HEA LOOMALUGU number 2 - Urri ja nurri toetus"

"Loomapäästegrupi tegevus on meile silma jäänud ja tahaksime teid toetada. Pakume teile 48 kotti väga kvaliteetset koeratoitu.  

Tegu on väga hästi tasakaalustatud toiduga, mis on valmistatud inimtoiduks kõlbulikust toorainest ning sobib väga hästi just probleemse seedimise või muude tundlikustega koertele. Kas talise abi vastu oleks huvi?", päris minult Kätlin Lauren-Sireli osaühing Orhidaaliast, mis maakeeli tähendab tegelikult lemmikloomapoodi "Urr & Nurr"

"Meie hoiukodudes nii palju koeri tegelikult pole. Me aitame ka vanainimesi ja neid peresid, kel momendil väga hästi ei lähe, aga 48 kotti on ikka liiga palju. Aus vastus."

"Meile sobib kui te selle koguse kasvõi soodushinnaga maha müüte ja saadava raha eest vigastatud loomi ravite!"

Nii algas koostöö Loomapäästegrupi ja lemmikloomapoe "Urr ja Nurr" vahel. Tänaseks on kaup juba käes ning osa sellest ka juba Lääne-Viru, Harjumaa ja Pärnumaa piirkonnajuhtidele üle antud. Nemad teavad kohalikke kutsasid ja inimesi, kes abi vajavad ning toimetavad edasi. Ja kõik, mis üle jääb, ärime maha. Me pole suuremat sorti ärikad, aga küll me mingi soodushinna välja mõtleme ning tõenäoliselt saavad huvilised seda väärt toitu osta järgmise kuu kahekümne viiendal kuupäeval, mil osaleme Tallinna ja Pärnumaa laatadel. Mõistagi saate hüva nõu küsida ja samas ka mõne meie ägeda fännisärgi osta.

"Urri ja Nurri" kõigist kauplustest leiate ka meie annetuskarbid ning kui suured bossid nii arvavad, siis äkki hakkab ka üks gängi päästekaubikutest just selle firma reklaami kandma. Reklaam on tegelikult natuke vale sõna. Toetus ja otsene abi oleks paslikum, sest Loomapäästegrupi masinatele pandavad kleebised väljendavad rohkem toetust taolisele mõtteviisile, et ka loomad ei tohi tunda valu! Tõetust sellisele maailmavaatele, et inimene peab oma tegevuse tõttu vigastunud loomad-linnud ka terveks ravima.

Aitäh "Urri ja Nurri" rahvas! Kuigi antud loos polnud otseselt juttu ühestki loomast, siis ma liigitan ta raudselt ikkagi "HEADE LOOMALUGUDE"-rubriiki, sest tänu taolise heateole hakkavad ju haiged sulelised ja käpalised abi saama!