03 aprill 2019

"Lastekaitse nõuab kassi likvideerimist!"

Mure järgmine. Lastekaitse nõuab probleemselt perekonnalt teiste asjade seas (seadusevastaselt) kassi likvideerimist, sest too pissib tuppa ja elamine haiseb. Kuidas laste suure sõbra kiisu "likvideerimine" põnnidele mõjub, pole muidugist lastekaitse asi, aga see selleks.

Vaielda pole mõtet, sest inimesed tunnistavad omi probleeme ja lastest nad loobuda ei taha. Pigem juba kassist. Seaduse järgi peaks omavalitsus kassi varjukasse toimetama. Seda me aga ei taha ja üritame selle loo ikka kuidagi nii lõpuni saada, et kõik ellu jäävad.

Seega ruttu-ruttu vaja tuppa pissivale ja kakavale kiisule esialgu hoiukas leida. Eks siis uurime juba ka seda miks ta potil käia ei taha. Tänud!

Lisan siia veel ühe lugeja kommentaari:

"Ei paku küll kassile kodu kuid siia on rääkida lugu. Minul oli peaaegu sama asi. Linnavalitsuse lastekaitse spetsialist käskis meie peres kolm aastat elanud kassi hävitada. 

Loomulikult otsisime kiisule uue kodu. Hiljem kui olin sunnitud lapse psühiaatriahaiglasse viima, leidis sealne arst, et just kassi äravõtmine oli see, mis minu lapse haiglani viis."