19 märts 2018

Totaalne muutumine: "Haisvast karvahunnikust kauniks preilnaks!"

Naisi ei saa uske! Emaseid koeri ka mitte!

"Ma ikka ainult sinu pärast mukin ennast! Enda pärast natuke ka, sest see tagab enesekindla tunde. Teised mehed mind ei huvita!", ütleb temake kui end jälle minekule sätib.

"Mnjah kui minu pärast, siis miks ta kodus sassis pea, ilma meigita ja lõhkistes pükstes ringi kondab?"

Loomulikult jama jutt ja see tähendab vaid - naisi ei saa uske!

Nagu välja tuleb, siis see kehtib ka emaste koerte kohta. Kodus tuuseldas ringi nagu karvane "metsjeesus" ja nii kui linna peale asjatama läks, olid pesus käidud ja karvad aetud.

"Kus ta käis ja kellega koos oli?", jääb muidugi saladuseks, aga nii palju sain teada, et tema uues "lookis" on süüdi Kersti Paju.



Stinky nimi langeb nüüd ära, sest kutsik lõhnab, nagu kallis prantsuse parfüüm peenete šampooniaroomide järgi. Ilmselt tuleb midagi peenemat ka nüüd välja mõelda - Chocolate, Karamell, Nublu, Tibu, peaks nii ilusale tüdrukule sobima palju paremini.

Kuradi Kersti! See on sinu süü, et see "püss" enam minusuguse vanamehe juurde tagasi ei taha tulla ja nooremaid ning rikkamamaid passib! Ma ostsin isegi uued hilbud, prillid, et noorem välja näha. Hakkasin isegi räppima, aga nüüd läks kõik luhta! Vastik, vastik, vastik oled!

Tegelikult muidugi suur aitäh ja pikk paik sulle Kersti abi eest. Megahüpersuper töö, vat see on totaalne muutumine - räpasest haisvast nuustikust peeneks sinivereliseks preilnaks! Eks ole sõbrad!