28 märts 2018

"Hea uudis! Daisy ja Lucky kolisid päriskoju!"

Ida-Virumaalt päästetud väga viletsas seisus koerad jätsid Kaija Paalbergiga hüvasti ja läksid päriskoju. Ei hakka kõike üle kordama ja kel soovi, võivad läbi lugeda selle vana blogiloo

Ma olen ikka öelnud, et üleliigseteks osutunud loomad vajavad vaid AEGA ja kui seda neile anda, siis küll lõpuks ka see päris oma inime välja ilmub. Oleks vaid hoiukodusid, kus neid hoida, sest varjukatega ei saa antud juhul väga arvestada. 


Daisy ja Lucky pidid oma inimest päris kaua ootama, aga ega nad teda väga oodanudki, sest Kaija juures oli absull chill ju eluke. Jätame tagasihoidlikkuse ja nad sattusid ikka põrgust paradiisi kui võrrelda endiseid näguripäevi.

Päriskodus on ikka parem ja sinna nad hiljuti kolisid. Koerte uus kuulus omanik ei tahtnud meediakära ja sestap pidasime suud lukus. Nüüd ta aga ise näitas Facebookis oma uusi sõpru ja meie omalt poolt soovime neile pikka toredat kooselu!


Olgu veel mainitud, et Kaija poeg on kõige õnnelikum, et koerad just tema iidoli Peeter Jõgioja juurde kolisid. Brandon on nimelt Peetri nii suur fänn, et kehastus koolis just temaks. Pets oskas seda vääriliselt hinnata ja kinkis tulevasele maailma tipptegijale autogrammiga trummipulgad ja oma pildiga teesärgid.

Nüüd Brandon siis käibki mööda maja trummipulkadega hommikust õhtuni ringi ja muudkui "harjutab" ehk taob kõiki ettejuhtuvaid asju. Emme ja issi selle üle väga õnnelikud pole, aga see on ka ainuke halb asi selle üdini hea loo juures!