23 september 2016

„Loomakaitse Liidu annetusnumbrid 9000 777 ja 9000 888 on heasüdamlikele inimestele avatud“


Nüüd on ka Eestimaa Loomakaitse Liidul annetustelefonid lõpuks avatud. Helistada saavad küll paraku ainult TELIA ja ELISA kunded, sest TELE2-ga me kokkuleppele ei jõudnud. Nende seisukoht oli järgmine:

„TELE2 poolelt on käesoleva teenuse osas vaja pakkuda lisaks arveldusele meie võrgu ressrussi, klienditeenindust ja raamatupidamisteenuseid, et ka raporteerimine ja rahade liikumine oleks tagatud.

See kõik tähendab aga kulutusi meie poolel ja soovime need kulutused katta, sest TELE2 ei ole heategevuslikel põhimõtetel toimetav organisatsioon. Saame tulla vastu teie organisatsioonile ja määrata tulujagamise suhtele 90/10. Kas selliselt sobiks edasi liikuda?”

No ei saa me niimoodi edasi liikuda nüüd küll, sest vigastatud loomade raviks annetatud rahast ei taha ega tohi kohe kuidagi midagi ära anda. Lisaks tahtis TELE 2, et garanteeriksime igakuiselt vähemalt 200 euro eest kõnesid ehk siis 240.- euri (esialgse plaani kohaselt 480.-) tuleks aastas ka siis ära anda, kui annetusi ei tule. Läheb me vaeste kirikurottide jaoks vähe paljuks ehk ”too much”, nagu vanad eestlased ütlesid.

Kui TELE2 pole heategevuslik organisatsioon, siis loomakaitse liit pole jällegi tuluteeniv firma ja nii see asi jäi. Kellegi peale pole vaja ometigi aga pahane olla, sest keegi ei pea vägisi loomi aitama – see on ikka hea tahte küsimus ja väljendus.

Aga head TELIA ja ELISA võrkudes olevad loomasõbrad! Helistage numbritel 9000 777 (5.-) ja 9000 888 (10.-) ja nii loomad, kui meie oleme juba ette tänulikud. Olgu veel öeldud, et sissejuhatav tekst tuleb kindlasti lõpuni kuulata, sest muidu annetust ei toimu.

Kelle häält te teiselt poolt toru vastamas kuulete? Nii palju vihjan, et tegemist on ühe loomakaitse liidu asutaja, multitalendi, naistelemmiku ja suure loomasõbraga.

Äkki Turovski? Ei ole Turovski, aga kõllake ja saate teada! Kniks ja kraaps kõikidele hoolivatele inimestele!


loomakaitse-annetusnumber