23 juuni 2021

"Teil vihm ja rahe? Paras!"

Teil vihm, rahe, torm ja sooja paarikümne kraadi ümber. Paras! Sorry! Oi kui kahju ikka (mängu)tegelikult. Ma nii mures teite pärast. Antarktika!

Meil õhk 34, vesi 38 või vastupidi. Oki-oki, nats liialdasin võib-olla, aga mitte eriti.

"Helistasid just sõbrad Egiptimaalt ja Türgist - tahtsid sooja tulla. Tulge teie ka. Meil Taškent!"

Just tulin seitsmes kord veest. Üle piiri ei ujunud. Vist ei ujunud, kuigi väga jälgin, aga mida sa ikka vees nii väga jälgid? Kõik nii tinglik ju.

Kui lumelabidaid tahate, siis andke teada. Mul Haapsalu Sambla ehituspoes käpp sees ja alati aitan. Sõbrad ju. Ähh, ärge hakake tänama ja kiitma. Piinlik kuidagi.

Sajad kui mitte tuhanded persoonipildid, kõik soovivad Teile head Jaanipäeva koos oma lõustaga, mis tuunimata kujul ehk isegi kvalifitseeruks inimsusevastaste kuritegude alla?

"Kas tõesti on see siiras või tegu on järjekordse egotripiga, mis ehk vaid saatejuhtidele või poliitikutele vajalik?"

Suine pööripäev annab suurepärase võimaluse endid taas meelde tuletada. Loomulikult on "Teie õnn" neile ülioluline, aga kasutage aju enne kui õnnest minestusse kukute.

Ja nüüd me ka koos Nõpsi ja Rutsiga teeme üliolulise avalduse ning rohkem me vigastatud loomi-linde ei aita. Nimelt oleme täna nii palju vees olnud, et meile kasvasid juba lestad varvaste vahele. Seega keskendume nüüd kalade kaitsele.

Et mitte massiga ühte sulada, siis pilt on veidi teistmoodi, aga laikige ikka, sest Teie õnn on meile samuti ekstentsiaalse tähendusega ning sama oluline kui poliitikutele.

Head, mida iganes, vahet pole, mida, aga alati ikka koos Teiega. Sinu õnn on minu südameasi! Nüüd läks vist vähe lappama, aga head Jaanikat vähemalt!